Top Gear je nazaj!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Spet dober del, še posebej avto za starejše. Današnji avti so definitivno katastrofa za veliko večino ljudi nad 50. In marsikaj, kar sta naredila v seriji bi starejši dejansko potrebovali.

Sem se skoraj poscal pri ''I'll do it if it kills me! -Well, we would rather see if it doesn't. There's a lot of paperwork.''
hysterical-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Taka stikala bi morali vgrajevati serijsko v avte. Ko bi voznik dokazal, da ve kaj je zmanšana vidljivost zaradi megle, bi pa dobil še prave meglenke.

Pa tudi ideja za preprečitev vožnje v napačno stran na avtoceti je zakon. Boljše, da razpade avto, kot pa, da se kdo ubije.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Cela 19. sezona se mi zdi na silo skup spacana. Že nekaj časa delajo po istem vzorcu. Škoda

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Meni je vse ok. Za eno uro se malo nasmejat je prav ok. Bosta pa zdaj dva dela po Afriki. Bi moralo biti zanimivo.

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Tudi meni so deli ze orng brezvezni . Ocitno je, da je cel koncept oddaje iztrošen. Ni več novih stvari, ni več idej . Imam občutek da se oddaja počasi poslavlja. Včasih je bilo res fajn pogledat teste avtov brez dlake na jeziku, zdaj so pa že prav dolgočasni z bednimi forami in delanjem norca iz vsega. Upam da bo special gledljiv :)

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
oddaj kjer govorijo o karakteristikah avtomobilov imaš precej več kot tovrstnih kot je top gear

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
Čak malo...FRooT je verjetno govoru o tistem "hudomušnem" testiranju avtomobilov, kjer si na koncu testa dejansko nekaj pametnega zvedu. Sepravi test začinjen z angleškim humorjem. Kaj pa je zdej...v vsakem kurčevem testu so neki reaktivci pa tanki pa ne vem kaj še. Na koncu testa se ti niti ne sanja al je avto za kaj al ni...vglavnem nč. JC je pa tud že tečen ratal s svjimi stalno ponavljajočimi se forami...
Pozabljate da je to še vedno avtmobilistična oddaja.....ampak je izgubila bisvto in je postala prilagojena za tiste k drgače gledajo tud oddaje v stilu Teenage mom
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik Jamaican_Lion pravi:
Čak malo...FRooT je verjetno govoru o tistem "hudomušnem" testiranju avtomobilov, kjer si na koncu testa dejansko nekaj pametnega zvedu. Sepravi test začinjen z angleškim humorjem. Kaj pa je zdej...v vsakem kurčevem testu so neki reaktivci pa tanki pa ne vem kaj še. Na koncu testa se ti niti ne sanja al je avto za kaj al ni...vglavnem nč. JC je pa tud že tečen ratal s svjimi stalno ponavljajočimi se forami...
Pozabljate da je to še vedno avtmobilistična oddaja.....ampak je izgubila bisvto in je postala prilagojena za tiste k drgače gledajo tud oddaje v stilu Teenage mom
hysterical-1.gif
Že 100x napisano. To ni (več) strokovna avtomobilistična oddaj, temveč razvedrilna oddaja. Če jo gledaš kot prvo, je seveda popoln polom. Če jo gledaš kot drugo je pa ...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Top gear je ze vrsto let isti,samo nekateri se pac navelicate in je oddaja ze kr v zatonu... Pajade. Tg je se zmer isti,se zmer gledljiv,nasmejis se....a za range roverja niste potegnil bistva vn?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
zgleda res večina nezna razbrat nič o avtu če ni od voditelja zrecitirana xls tabelica s sekundami in tem
hysterical-1.gif
alter.press

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
332
183
43
Kingston town
Vem da ni to čista avtomobilska oddaja in je kot take ne smeš jemat.....je primarno razvedrilna oddaja. Ampak da sem od tistega kurca kaj je že bil.....Žiga Colja več izvedu o avtomobilu ki ga je testiral kot pa ne teh testih TG...ne vem no.
Primer....k so bli zdej nazadnje v ameriki. A si na koncu zvedu ker od tistih 3 je bil najhitrejši? Ne. A bi jim blo na koncu problem vsem 3 zmerit lap time? Verjetno ne. In to so stvari k so me začele motit pr njih. Nek brezvezen šov v stilu američanov, rešuje jih pa še samo tisto nekaj malega humorja k jim je ostalo.

Tomi: osebno si jst ne morm ustvarit neke slike o avtu po tem k ga vozi JK. Vsi vemo da on avto ocenjuje na podlagi njegovih kriterijev ki so velikokrat skregani z logiko. Mi lap time o avtu več pove k pa 20 minut njegovega razlaganja.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
zakaj pri kurcu je pomembno keri je hitrejši ? pomembno je kak se v vsakem počutiš, kje mu kaj manjka ipd ... kdo kupuje tak avto zaradi 0,02 s ? in to ti oni povejo 1000x boljše ko en colja ki je 3x sedel v kakem supercaru ... ampak ok ... enim vam pač ne potegne