Matr ste eni trdi ...
Top Gear spremljam od prve oddaje, Clarksona od začetkov njegovih TV pojavljanj. Roko na srce, je bil vedno [cenzura], samo tiste pozitivne sorte, ki je znal človeka nasmejat, ki je znal zabit žebelj na glavico tam, ko so drugi "pametno" molčali
In mi je bil Car . Vendar pa je v zadnjih treh sezonah izstopajoč predvsem debilizem, ki nima več nobene veze z osnovnim konceptom oddaje. Meni osebno so razen redkih izjem postale Booooooring ( Mogoče sem tudi sam postal zahtevnejši gledalec ). Dolgočasne zakaj ? Ker vas ima tip vse za debile. In misli, da karkoli bo naredil se boste smejali in klanjali. Govorim o tem, da je koncept oddaje prežvečen ( večkrat) in se zato ene in iste fore ponavljajo iz oddaje v oddajo. Ne pritegne več. Speciali so sicer res razred zase ... vendar je tam malo bolj v vsakdanje življenje postavljena situacija.
Pa ne mi govorit, da če to ne, potem oddaja ni zame in naj grem gledat Tiffa v obupanih poskusih postati TG ( Čeprav sam trdi nasprotno ) . Gledam TG od prvega dela, vendar kot sem rekel, ne pritegne več. Tu ne gre za prikazovanje tabeliranih specifikacij avtomobila, ampak predvsem o neinovativnih oddajah. Če vam je všeč, se lahko strinjamo, da se ne strinjamo. Meni NI !!
Prvi del Afrike pa je spet gledljiv TG special., čeprav se zopet pojavljajo iste fore ( kupimo ultrapreveliko stvar kolegu, da jo zbaše v/na avto - just becouse we can ) , vendar so manj opazne, saj je dogajanja ( predvsem okolice ) več ... bolj razgibano je vseskupaj. Upam, da bo tudi zadnji del toliko dober.
LP M .