Top Gear je nazaj!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Malo so moteči edino ti njihovi challengi, ko se jasno vidi, da je vse zrežirano skupaj. Recimo tale med parkourjevcema in motoristom, če nebi bilo točno zrežirano vse skupaj nebi mogli naredit vseh teh posnetkov - razen če bi 1000 kamermanov po vsej zgradbi razporedili.

Pa ne vem zakaj niso peljali F12 po tracku.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
tole laufanje po stavbi nima nobenga smisla. Filanje minut nič drugega. Tudi dirkanje s taksiji, popolnoma odveč, preveč režirano itd. v glavnem, zmagal je ron howard, pa fefafi, ostalo pa podpovprečno.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kak za koga. Men sta bla fajn. Itak pa je oddaja tak edinstvena, da ne more bit slaba
smile-1.gif

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Oddaja je edinstvena in edinstvena je bila zaradi edinstvenih predstavitev avtomobilov.
Če je pa kr neki kot tek v stavbo ni pa nič od avtov in meni posledično nezanimivo,.
Zanimivi so head to head testi-te predstavijo kot se zagre. Nato dodajo še špepec tistega kar obvladajo (humor) in odličen gledljiv test avta je narejen.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Zadnja epizoda je bila spet ok. Po zelo dolgem času.

Kar se tiče Španije.. V času tistega fake razsveta mislm da je bilo 6 ali 7 od največjih gradbenih firm na svetu Španskih. To so gradili take komplekse da dol padeš. Cela mesta. In ne vem koliko golf igrišč ker je vsako golf igrišče dvignilo ceno stanovanjem ki so bila zgrajena poleg. Seveda je to _vse_ zapuščeno. Vse umetno napihovanje vrednosti. Samo kaj bi dal da bi lahko tist španski terminal samo prestavil na Brnik. Oh, sanje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
gledal včeraj, dober del je bil. odlično režirano vso haranje po reki
wink-1.gif
drugače pa - bi bilo za imet oba SLSa :D

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Zadnji del mi je bil pa dejansko ok, prvi v tej sezoni. Jamesa bi lahko poslusal nakladati o porschejih celo uro (skoda da nima veckrat testov), richardov del je bil tudi zanimiv, challenge pa enkrat za spremembo dejansko celo smesen in ne tako hudicevo zreziran
smile-1.gif

pikoli

Pripravnik
13. avg 2008
73
0
6
Tudi meni najboljši del v tej sezoni. Super avtomobili in smeha polna skleda pri prikolicah.