Top Gear je nazaj!

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Poleg humorja, ki je še na trenutke izviren, jih rešuje fantastična fotografija in video posnetki. Tukaj pa so res top
Ja, to je res noro. Čeprav se mi zdi, da so tukaj sledili Top Gear America, kateri je imel že v prejšnjih sezonah nore odlomke.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Poleg humorja, ki je še na trenutke izviren, jih rešuje fantastična fotografija in video posnetki. Tukaj pa so res top
Ja, to je res noro. Čeprav se mi zdi, da so tukaj sledili Top Gear America, kateri je imel že v prejšnjih sezonah nore odlomke.

Mislim, da je bolj kot ne obratno - TG (originalni) ima fotografijo izvrstno ze kr nekaj sezon. V bistvu se mi zdi (ne bom trdil) kar se avtomobilskih showov tice ravno oni zaceli s filtriranjem neba in podobnimi fintami.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ta special ni bil tako smešen kot prejšnji, je pa bil bolj zanimiv, predvsem ker so se vozili po državah, ki jih malokrat vidimo na TV. Pokrajina je res
shocked-1.gif
Ponavadi vidimo samo kakšno savano, ko kažejo leve ali pa 5 dreves džungle, ko kažejo gorile.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To pa res ni merilo za relevantnost (ali kvaliteto) oddaje
tongue-1.gif
To je samo znak, da je oddaja popularna in je dosegla veliko število gledalcev.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Komaj čakam na predstavitev novega F-typa od Jaguarja. Glede na fotke, ki jih je Clarkson dal na Twitter bo ena epic oddaja. Vsaj s sprevodom po centru Londona
grin1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Komaj čakam na predstavitev novega F-typa od Jaguarja.

Evo nekoga, ki ga jaz izkoristim za čas med sezonami TG...je F-typa dodobra stestiral. V bistvu, če si zaželim ogleda pravega testa, mi je Harris izbira #1 v svetu superavtomobilizma...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Men je bil tudi všeč. Dva avta, malo zajebancije,. Kul. Pa ta Ferrari mi je res hud. Edini Ferrari po Testarossi ki bi ga imel.