Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Pač ne razumeš for ali pa si avtomobilski anti-talent. (priporočam Mario Galuniča, Lepo je biti sosed in ostale oddaje z tapravim humorjem).
Top Gear je legenda in to potrjuje tudi 350 miljonov gledalcev po celem svetu. Edino kar morda komu res ne bo potegnilo je da so kakšne fore navezane na angleško okolje in pa da se s prevodom izgubi precej prikritega humorja. Marsikja izvira tudi iz pretekle zgodovine oddaje in tisti ki so novi tega seveda ne bodo poštekali (recimo tisto ko zabavljal čez starega Stiga, pa fore z prikolicami itd...).
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Pač ne razumeš for ali pa si avtomobilski anti-talent. (priporočam Mario Galuniča, Lepo je biti sosed in ostale oddaje z tapravim humorjem).
Top Gear je legenda in to potrjuje tudi 350 miljonov gledalcev po celem svetu. Edino kar morda komu res ne bo potegnilo je da so kakšne fore navezane na angleško okolje in pa da se s prevodom izgubi precej prikritega humorja. Marsikja izvira tudi iz pretekle zgodovine oddaje in tisti ki so novi tega seveda ne bodo poštekali (recimo tisto ko zabavljal čez starega Stiga, pa fore z prikolicami itd...).
Ja ne vem. Vklopim prvič to zadevo (prej sem že zasledil kaj na netu, npr. 10 najjačih cest na svetu), nekaj so se "sankali" in s Touaregom lovili po jezeru, nakar je sledilo gobezdanje v prazno v polnem studiu (folk nima drugega dela?) in neki patetični štosi, Porsche na pedala.
Sem moral preklopit, ker me klobasanje pač ne zanima.
Si kar prav zadel, to je za Mario Galunič šoferje oddaja
Jah, nekaterim pač ne potegne. Vsakemu pač ni všeč.Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
In kaj ima gobcanje nekih tečnih štosov z avtomoto tematiko?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
haha 90% latnikov takih avtov je stil senice in hrvatiči in ostala gamad , ki po mojem mnenju nimajo pojma kaj vozijo, samo nek se vidi razkošje tako?