Top Gear je nazaj!

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Zdaj tožijo... ko je folk že popolnoma pozabil na ta prispevek.
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem malo gledal v soboto tale topgear pa je precej negledljivo. Siten otoški humor.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Pač ne razumeš for ali pa si avtomobilski anti-talent. (priporočam Mario Galuniča, Lepo je biti sosed in ostale oddaje z tapravim humorjem).

Top Gear je legenda in to potrjuje tudi 350 miljonov gledalcev po celem svetu. Edino kar morda komu res ne bo potegnilo je da so kakšne fore navezane na angleško okolje in pa da se s prevodom izgubi precej prikritega humorja. Marsikja izvira tudi iz pretekle zgodovine oddaje in tisti ki so novi tega seveda ne bodo poštekali (recimo tisto ko zabavljal čez starega Stiga, pa fore z prikolicami itd...).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ste že kaj pogledali nove Great Adventures (US, Middle East, Albania)?

Ravnokar gledam Middle East in je smešno za posrat (v primeru Hammonda dobesedno
grin1.gif
). Sicer je še vedno najboljša po mojem Švedska s kombajnom, ampak je ta blizu.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Fajn je gledati Top Gear s prevodom ampak kateri [censored] je vse to prevajal. A nebi bilo pošteno, da bi prevedel tudi angleške mere v naše, angleške funte v Eure, vsaj v oklepaj bi jih lahko dal. Amaterji so na teh naših kao komercialnih TV.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Pač ne razumeš for ali pa si avtomobilski anti-talent. (priporočam Mario Galuniča, Lepo je biti sosed in ostale oddaje z tapravim humorjem).

Top Gear je legenda in to potrjuje tudi 350 miljonov gledalcev po celem svetu. Edino kar morda komu res ne bo potegnilo je da so kakšne fore navezane na angleško okolje in pa da se s prevodom izgubi precej prikritega humorja. Marsikja izvira tudi iz pretekle zgodovine oddaje in tisti ki so novi tega seveda ne bodo poštekali (recimo tisto ko zabavljal čez starega Stiga, pa fore z prikolicami itd...).

Ja ne vem. Vklopim prvič to zadevo (prej sem že zasledil kaj na netu, npr. 10 najjačih cest na svetu), nekaj so se "sankali" in s Touaregom lovili po jezeru, nakar je sledilo gobezdanje v prazno v polnem studiu (folk nima drugega dela?) in neki patetični štosi, Porsche na pedala.

Sem moral preklopit, ker me klobasanje pač ne zanima.

Si kar prav zadel, to je za Mario Galunič šoferje oddaja
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ravno zato jaz samo še special dele gledam. Meni najbolj presedajo nonstop testi Zond, GT3 RS in nevemčesaše. Kaj mene briga kateri se bolje pelje, nobenega od teh ne bom nikoli kupil, še videl mogoče ne bom v živo
tongue-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

Ja ne vem. Vklopim prvič to zadevo (prej sem že zasledil kaj na netu, npr. 10 najjačih cest na svetu), nekaj so se "sankali" in s Touaregom lovili po jezeru, nakar je sledilo gobezdanje v prazno v polnem studiu (folk nima drugega dela?) in neki patetični štosi, Porsche na pedala.

Sem moral preklopit, ker me klobasanje pač ne zanima.

Si kar prav zadel, to je za Mario Galunič šoferje oddaja
smile-1.gif

Tvoj "review" je podoben, kot bi šel nekdo na metal koncert in ga na koncu označil za bednega, ker ni blo nič harmonike
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

In kaj ima gobcanje nekih tečnih štosov z avtomoto tematiko?
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.682
113
Citat:
Jah, nekaterim pač ne potegne. Vsakemu pač ni všeč.

Se pa strinjam, da je dobro vedet zgodovino, ker je potem bolj razumljivo. Kot pa že 100x napisano je to zabavna oddaja in ne avtomobilistična oddaja.

Še komentar na tistega, da ga ne zanimajo testi Zond, GT3, itd. ker jih itak ne bo imel nikoli. No, mene pa ne zanimajo testi Dač, Renojev in Škode, ker grem lahko v salon pa ga sam stestiram. GT3 je pa malo težje tako ujagat.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Meni so tudi testi teh super-avtov zanimivi, delno zato ker vedno rad pogledam dober avto, predvsem pa zato ker so ti ljudje eni izmed redkih testerjev ki lahko pišejo iz stališča kupca takega avtomobila. Če daš recimo normalnega novinarja v tak avto mu bo vse teko preveč hudo da ne bo niti slučajno opazil morebitnih pomankljivosti in stvari ki bi znale motiti morebitnega lastnika. Ti trije modeli pa so prevozili že ogromno teh avto in jih imajo vsak po ene par tudi doma in lahko dosti bolj realno povejo kakšen je kateri. Ok, precej tudi zabavljajo in preferirajo določene znamke, a saj so tudi pravi lastniki taki.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
haha 90% latnikov takih avtov je stil senice in hrvatiči in ostala gamad , ki po mojem mnenju nimajo pojma kaj vozijo, samo nek se vidi razkoš
wink-1.gif
je tako?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Itak da je. Upam pa da je res vsaj 10% ljudi ki si kupijo tak avto za užitek in ga tudi stisnejo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
jaz enako, ceprav razmisljam da je verjetno procent teh še zelo manjši.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
In kaj ima gobcanje nekih tečnih štosov z avtomoto tematiko?
smile-1.gif

Štosi so tečni tistim, ki jih ne zastopijo. Tebi in podobim predlagam, da greste na youtube, vpišete v search " poljubni-model-avtomobila review" in poslušate random modela, ki ti bo prebral specifikacije, ki jih najdeš na internetu v 3 minutah. Have fun!
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
haha 90% latnikov takih avtov je stil senice in hrvatiči in ostala gamad , ki po mojem mnenju nimajo pojma kaj vozijo, samo nek se vidi razkoš
wink-1.gif
je tako?

99% folka, ki si ne more privoščit takih avtomobilov ima tako mnenje kot ti in 99% tistih, ki si lahko privoščijo take avtomobile se smeje prej omenjenim in njihovi foušiji
wink-1.gif

Glede na to, kaj ima Senica v garaži se mi zdi, da hudičevo dobro ve kaj je kupil.
wink-1.gif