Top Gear je nazaj!

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Se popolnoma strinjam!
grin1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
TG ZDAJ ne gre več jemati kot šov o avtih. Zdaj je neko brezvezno zajebavanje. Še štosi so brezvezni in povsem preveč nastavljeni. Včasih je bil to car show z občasnimi zabavnimi vložki ala challenges. Zdej je pa show o brezveznih izivih, sem pa tja pa še kak avto spustijo na pisto. Prav da se mi prepirat, ker me zalosti kaj so naredili z izjeno serijo. Vsako nedeljo čakal do pol polnoči da sem takoj pogledal.

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.682
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tile starčki pa hammond se bolje peljejo na katarikoli progi bolje kot 99% ljudi, ki zdaj to bere.
Lool. A se ne ves, da Alter vozniki nascijejo vse rekorde miže na katerikoli progi.
In to kljub dejstvu, da jih 95 % v zivo se ni videlo ene proge, kaj sele da bi po njej peljali
evil.gif

MobiSuxGuru

Pripravnik
6. nov 2008
119
0
16
se nekak strinjam s slaycerjem
tile challangesi so res prerastl v main point oddaje, kar me niti ne moti, če so zanimivi in ok izpeljani

Tut sam pogrešam teste novih avtov ipd.

Se spomnim, k se je folk pritoževal nad testiranji samih super duper mašinc, za normalnga človeka/lajf pa TG ni nič testiral. Pa so potem dobil eno mikro al kaj že, pa skurcal zadevo v 1 min in mirna bosna.

No ja, sej vsakemu svoje. Šov pa je vseen.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.071
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tile starčki pa hammond se bolje peljejo na katarikoli progi bolje kot 99% ljudi, ki zdaj to bere.
Lool. A se ne ves, da Alter vozniki nascijejo vse rekorde miže na katerikoli progi.
In to kljub dejstvu, da jih 95 % v zivo se ni videlo ene proge, kaj sele da bi po njej peljali
evil.gif

Problem je da sajkek verjame, da gre v oddaji za isti trenutek v času ko kader kaže spačenega klarksona in trenutek zate ko kaže avto driftat na progi! Dejansko pa gre prvič za posnetek, ko klarkson blebeta in obrača volan na parkirišču pri vožnji 50km/h, drugi kader je pa vzet s proge in profesionalnim voznikom!
evil.gif

Samo ne to sajkeku povedat, on naj ima kar zavest da so to super vozniki in da je oddaja resnični alfa in omega avto TV scene!
zmaga.gif

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
evil.gif

Problem je da sajkek verjame, da gre v oddaji za isti trenutek v času ko kader kaže spačenega klarksona in trenutek zate ko kaže avto driftat na progi! Dejansko pa gre prvič za posnetek, ko klarkson blebeta in obrača volan na parkirišču pri vožnji 50km/h, drugi kader je pa vzet s proge in profesionalnim voznikom!
evil.gif

Samo ne to sajkeku povedat, on naj ima kar zavest da so to super vozniki in da je oddaja resnični alfa in omega avto TV scene!
zmaga.gif
Take bedarije pa že dovgo nisem nikjer prebral.
bonk.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.071
113
Se strinjam, point je v tem da on zagovarja te "komedijante" s super vozniki in oddajo za resno avtomobilistično!
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
sajkek ni rekel da so to F1 piloti in da vse snemajo v live sprve, zagotovo so pa boljši vozniki in bolje obvladajo avto kot ti in še 99% drugih. ok? ali še kaj ni jasno?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
v iskanju duše, baje je nov film
Top Gear - Soul Cars 2011 XviD DVDRip DTRG SAFCuk009

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik MobiSuxGuru pravi:
se nekak strinjam s slaycerjem
tile challangesi so res prerastl v main point oddaje, kar me niti ne moti, če so zanimivi in ok izpeljani

Tut sam pogrešam teste novih avtov ipd.

Se spomnim, k se je folk pritoževal nad testiranji samih super duper mašinc, za normalnga človeka/lajf pa TG ni nič testiral. Pa so potem dobil eno mikro al kaj že, pa skurcal zadevo v 1 min in mirna bosna.

No ja, sej vsakemu svoje. Šov pa je vseen.

Meni osebno je še tako bedna zajebancija (čeprav so bedne zajebancije pri njih redke) bolj zanimiva, kot "colja-like" testiranje micer, cliotov, golfov in peđojev 307... Če rabiš dolgočasna testiranja imaš itak en kup profijev in amaterjev, ki pol ure raziskujejo mejhne jajčke, skurcat se jih pa itak ne upajo, ker so strašno hvaležni, da so sploh kaj dobili na test....

Sicer so v povprečju tudi meni starejši deli boljši ampak so overall še vedno precej pred konkurenco.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ah, to je skupek nekih chlangeov, skupaj rukjeno na DVD pa so ga posiljal poleg neke UK revije. Vseeno je zanimivo za pogledat, malo nostalgije
smile-1.gif

zdaj namrec na hitro preletel...