Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Da smo mi ravnali tako kot smo, je posledica zakona, ki je takrat predvidel hujše kazni za pijane izkušene voznike, kot za mulce brez dohodkov in še izpita. prej sm pozabil napisat da tud ta voznik brez izpita ponavad ni bil trezen.
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Da smo mi ravnali tako kot smo, je posledica zakona, ki je takrat predvidel hujše kazni za pijane izkušene voznike, kot za mulce brez dohodkov in še izpita. prej sm pozabil napisat da tud ta voznik brez izpita ponavad ni bil trezen.
A to, da pa kdo ne bi pil, je pa že prehud projekt? Je treba pit, a ne? Da mal pozabiš na vse probleme, ki ti jih delajo policaji, ki ti ves čas dihajo za vrat, kako te bodo oropali.
Lepo, da priznaš, da si se zmotil. Pa saj tudi ni edina stvar, kjer se motiš, pa tud edini tu nisi, ki se moti.Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Sem že mislil, da se skoraj ne moreš preseči v norosti in paranoji, ki jo vsak dan znova tule strešaš, pa sem se zmotil...
Tud pobegov je zaradi visokih kazni vse več, in posledično nepomaganje ponesrečenjem.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Poglej zdaj.
Mi smo mladoletni velikokrat peljali avto iz Ptuja domov, ker je šofer bil pijan, lepo, po pameti, se nikam ne mudi....
Mladoletnim itak nič ni blo, danes pa, ko so kazni 10 krat višje, pa še bo več tega, da bojo kratkohlačniki vozli avte starejših.
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
A to, da pa kdo ne bi pil, je pa že prehud projekt? Je treba pit, a ne? Da mal pozabiš na vse probleme, ki ti jih delajo policaji, ki ti ves čas dihajo za vrat, kako te bodo oropali.
In kaj TI misliš, zakaj je ta 19-letna punca svoj avto dala za peljat 16-letnemu mulcu brez izpita?
Glavno da nov zakon deluje.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
OK, dovolj offtopica, na cestah je takšno stanje, da se počutim že ogroženega kot srna na AC, v tednu dni se je poškodovalo 269 ljudi in 4 so umrli
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Po moje bodo kar uvedli obvezno kazen 1500€ pri podaljšanju registracije.