Kaj je z dragicem mi res ni jasno. Verjetno mu enostavno bolj pomembna nba kariera od igranja za drzavo?
Meni je pa popolnoma jasno.
Pa saj njegova kariera v NBA nebi prav nič trpela zaradi igranja za državo.
Enostavno se mu hebe za državo, ni videl v igranju za državo nobene večje osebne koristi, denarja ima dovolj, zakaj bi torej švical? Visoko penzijo iz pokojninskega sklada (ko bo izpolnil pogoje) kamor ni nikoli nič vplačeval si je že prislužil. Tebo bodo pa dali 600€ in rekli da kaj za več ni denarja.
Pa saj se večina drugim tudi hebe za državo, igrajo zase za svoje koristi, za svoj žep. Če jim igranje v državnem dresu utegne pomagat pri karieri, bodo igrali, če ne, pač ne. Goran je v NBA že pokazal vse kar zna, on tam ne bo več napredoval, tudi ne bo tam več dolgo. Dončič je pa še mlad, drugi tudi, oči NBA-jevih managerjev so uprte tudi v olimpijske igre, pa si z dobrim nastopom utegnejo fantje zvišat rating.
Pa un Antony, kje je sedaj. Dali smo mu državljanstvo, da je kot evropejec lažje igral v evropi, sedaj ga pa ni več. Isto z tem novim američanom - a mislite da mu srce bije za Slovenijo, tako kot njegovim navijačem? haha.
Sam ne mi rečt, da Slovenija z G. Dragičem nebi bila za en koš boljša na vsaki tekmi? Tu imamo odgovor, zakaj ni bilo finala.
Sicer pa hvalabogu, da so zadnje dve tekmi izgubili. Pa ne zato, da bi fantom hotel kaj slabega, ampak so tako preprečili norijo, ki bi sledila, če bi zmagali. Kakšni smo bili priča pred 4-mi leti in še večji. Ko smo fante povzdigovali k bogovom, politiki so se lepili nanje in kar tekmovali, kdo jim bo dal več našega denarja. Pa kakšne ugodnosti bi jim pe dali (neprimerljive z dosedanjimi evropskimi prvaki). Pa zahtevali doživljenske rente, primerjali kolk športnikom da singapur - pa vsi miljonarji...... Pa nakladali, kakšni zavedni slovenci so (smo sedaj videli pri Goranu, ki se muni ljubilo igrati), in ostale budalaštine ki so namenjene samo temu, da narodu odvrnejo pozornost od pravih problemov v državi. Oni igrajo v prvi vrsti zase in za svoj žep, država jim je zadnja briga.
Mi bomo pa brez košarkarske medalje živeli še naprej tako kot smo sedaj. Od medalje js nimam nobene koristi. Promocija Slovenija je pa pravljica za male otroke. Od tega mi nimamo nič, samo izgubo.