TPMS senzorji ali ABS ring?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.281
4.106
113
Upam, da ti bodo delali.
Jaz sem jih pred leti kupil in hudič ni delal niti eno leto.
Pol sem pa univerzalne kupil od Shrader ja na auto docu.
Ki niso bili programirani, ampak je jih Vulkanizer pol programiral in so delali BP.

Samo poceni na koncu ni bil ta špas, ker sem moral kupit še ene senzorje, še enkrat plačal montažo in še dodatno programiranje.

Bi bilo skoraj boljše če bi prvič pri vulkanizerju vzel za 50€ kos in če bi bilo kaj narobe bi on montiral gor pa dol gume.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.015
183
63
Danes sem dobil digitalno pištolo za pumpanje gum. Za hec sem preizkusil eno gumo... 2.13 bara. S pištolo, ki ima analogni manometer, sem bil prepričan, da sem jo nafilal na 2.25 - 2.30 bara. Toliko o točnosti analognih pištol.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.015
183
63
Ne bodi prevec siguren da je digitalna tocna
Lahko preverim tudi na pumpi, če kaže enako. Na analogni je skala tako skupaj, da težko razločiš decimalke, pa če še malo slabše vidiš... jo ni čez digitalno. Certifikat o umerjenosti je na pištoli, made in Germany - tam je tudi izdelano, tako da po moje bi morala biti dokaj točna.
Ni neko kitajsko pakiranje, vse lepo razstavljeno in spakirano, cel kup dodatnih tesnil, baterije, pa še neka silikonska gobica priložena... pa ne vem ali kot darilo ali za pucanje.