Mogoče je pa krivo cepivo.Kaj je z dragicem mi res ni jasno. Verjetno mu enostavno bolj pomembna nba kariera od igranja za drzavo?
Mogoče je pa krivo cepivo.Kaj je z dragicem mi res ni jasno. Verjetno mu enostavno bolj pomembna nba kariera od igranja za drzavo?
Kaj je z dragicem mi res ni jasno.
Sej si gledu tekmo, pa kako možgansko celico uporabil? Ko je šel pred tekmo v polaganje je kr stisku zobe.Kako to ves? Je kje uradna izjava da je bil poskodovan?
Zakaj pa srbom? Kaj so oni več kot vsi ostali ki zmagajo na OI?Cestitke srbom.za zmago v vaterpolu!
Ja, tm je zvezda, tuki je bil pa slovencLuka je tudi navajen na nba pravila bolj kot na fiba
Zato ker so samo oni zmagal v vaterpolo.Zakaj pa srbom? Kaj so oni več kot vsi ostali ki zmagajo na OI?
Meni je v tistih dveh gostovanjih na 24ur zvečer deloval precej zmatrano...Kaj je z dragicem mi res ni jasno. Verjetno mu enostavno bolj pomembna nba kariera od igranja za drzavo?
Luka je tudi navajen na nba pravila bolj kot na fiba
Pol pa ne pozabi čestitat sleherni državi, ki osvoji medaljo v kateremkoli športu na OI.Zato ker so samo oni zmagal v vaterpolo.
Brazilke so bile tudi lepo naprane v odbojki