Luzerje je treba sprejemat, tako pravi še en luzer tu gor, kaj te sedaj spet napenja.Lol, evo dokazal si kakšen luzer si.
Naši so spet pokazali, da ko je treba, nastopi klasična luzerija, da pogorijo psihično.
In Dončić je povsem enak...
Luzerje je treba sprejemat, tako pravi še en luzer tu gor, kaj te sedaj spet napenja.Lol, evo dokazal si kakšen luzer si.
Sodeč po tej temi niti ne.USPELO JIM JE ZDRUŽT CELO DRŽAVO
Takoj, ko je Janša začel za njih navijat, je šlo strmo navzdol.Da boste vedel kaj so desegli nasi, nekaj stevilk
Francija: 64 milijonov prebivalcev
Španija: 47 milijonov prebivalcev
Avstralija: 25 milijonov prebivalcev
ZDA: 328 milijonov prebivalcev (in 24 milijonov registriranih košarkarjev)
Nigerija: 201 milijonov prebivalcev
Nemčija: 83 milijonov prebivalcev
Argentina: 45 milijonov prebivalcev
Prvič na OI.
4. mesto na OI
USPELO JIM JE ZDRUŽT CELO DRŽAVO
V vsaki stali so crne ovceSodeč po tej temi niti ne.
tako kot Roglič a ne, po tvoji veleumni upokojitvi Rogliča 3 dni pred tekmoČe prebiraš naše medije, je bil Superman.
A tisti, ki smo opozarjali na to norost, preslišani.
Ta turnir je spet pokazal, da je črna kita superiorna in da je Dončić "druga" liga.
Ta tema, če brišeš šnecija, je kup frendov k skup modrujejo ob pivu po tekmi. Torej smo združeni.Sodeč po tej temi niti ne.
na cestni dirki smo lepo videli, kako je glumil...tako kot Roglič a ne, po tvoji veleumni upokojitvi Rogliča 3 dni pred tekmo
in takoj ko si ti upokojil Rogliča, ker je po tvoje nesposoben, je fant postal olimpijski prvakTakoj, ko je Janša začel za njih navijat, je šlo strmo navzdol.
itak, iz inata, ti rečem iz prve rokena cestni dirki smo lepo videli, kako je glumil...
lepo se je videlo, da je kalkuliral, ni hotel pomagati našemu glavnemu kolesarju, odžrl mu je zlato tudi v kronometruin takoj ko si ti upokojil Rogliča, ker je po tvoje nesposoben, je fant postal olimpijski prvak
tebe pa jaz motimVčeraj so ga pa akne zmotile.
To samo kaže, koliko so male države priviligirane.Da boste vedel kaj so desegli nasi, nekaj stevilk
Francija: 64 milijonov prebivalcev
Španija: 47 milijonov prebivalcev
Avstralija: 25 milijonov prebivalcev
ZDA: 328 milijonov prebivalcev (in 24 milijonov registriranih košarkarjev)
Nigerija: 201 milijonov prebivalcev
Nemčija: 83 milijonov prebivalcev
Argentina: 45 milijonov prebivalcev
Prvič na OI.
4. mesto na OI
USPELO JIM JE ZDRUŽT CELO DRŽAVO
Moti me trolanje in debilizem. Tvoje teme o menjavi radijev so mi naprimer zanimive in koristne.tebe pa jaz motim
evo, pa smo tam
A nisi videl kake tvite je objavljala rdeća golazen ? od urednika dnevnika pa do poslancev...USPELO JIM JE ZDRUŽT CELO DRŽAVO
ok..ta ti je ratalaTakoj, ko je Janša začel za njih navijat, je šlo strmo navzdol.
Ja najbolj se je verjetno trudil Dončič, najmanj pa Goran Dragič.Joj joj kake mate eni
Zmagali so serijo tekem s težkimi nasprotniki.. Vsi so se ze utrudili, najbolj verjetno Doncic.. Jebovas strokovnjake, cloveka so vse tekme krili vsaj po trije. Dejstvo je, da nasi niso v "atletski" prednosti... In ce zaradi živčen ne letijo kosi in se izgubljajo brezvezne žoge, pol pac izgubis. Se spomnim ko sem bil star 22 let.. Edn te je za rit vscipnu v obrambi pa si zarad tega falu v naslednjih dveh napadih
Doncic se rabi kako leto ali dve, da ga bo tezje sprovocirat...
Tako da.. Bravo za vse dobljene tekme, na pozabiti, samo 2 smo izgubili...