Tisti ki ste pljuvali stardecovo "kislico"...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ki pa je, mimogrede, kuuuuul pijačka.
467716-post_slo.gif

Ja, če ga pijem poleti kje ob bazenu "za ofrišat" ampak ga morem mešat z orangino, da je bol "poln".
Sicer pa res ni slaba pijača, le čistega negre pit.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Sploh nikjer nisem pisal o vinih, ocenjevanju in trtah, pa ves da nimam pojma? Bravo.
Ne. Jaz sem govoru o vinih, ocenjevanju, trtah itd....ti pa si reku, da to kar sem reku ne drži in da se spoznam na ocenjevanje kot Marica na tvoj krivi qurac.. Torej če ti praviš da to ni res kar pravim jaz pomeni da ti misliš drugače. Ampak tisti, ki so moje vino ocenili so priznali in potrdili da je izdelek kvaliteten. Težko boš ti naredu kaliteten izdelek, če pa se ne spoznaš nanj.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti kar oranđado pij naprej! Vino ti škodi.
Cvičkova prednost je ravno v tem, da ni izrazito aromatičen in "poln". Vsaka aromatična in polna pijača pa te zadihta. Cviček je zato piten in ga lahko piješ celo za žejo, če zraven uporabljaš še pamet. Nek črni kaberne ali teran spiješ dva deci pa si sit. Če pa nadaljuješ, pa te boli želodec in kozlaš tako kot tukaj nekateri tudi kozlate.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
A) To kar blebetaš je bullshit in se ti bo vsak vinogradnik smejal.

B) Ne bom ti razlagal o vinu ali nasploh o vinogradniški kulturi, ker bi prej iz kamna stisnil vodo, kot tebi kaj dopovedal.

C) Imaš kak dokaz o kvaliteti in oceni vina ali kar tako malo na pamet spet blebetaš?

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
A) To kar blebetaš je bullshit in se ti bo vsak vinogradnik smejal.
No povej kaj konkretno je bullshit !
Citat:
B) Ne bom ti razlagal o vinu ali nasploh o vinogradniski kulturi, ker bi prej iz kamna stisnil vodo, kot tebi kaj dopovedal.
S kamnom pač ti najraje komuniciraš, ker sta na podobnem inteligenčnim nivoju.
Citat:
C) Imaš kak dokaz o kvalitetnosti in oceni vina ali kar tako malo na pamet spet blebetaš?
Imam dokaz, ampak ga ti ne boš vidu, ker si kljukec. Nekateri ga bodo pa videli, brez skrbi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej ti men stric povej

a si lojze fonov iz morsa stanujoč v boštajnu, ali nisi.

če nisi, potem mi dovoliš, da preverim tvoje službene surferske zgodovinske podvige? kot vodja izpostave imaš verjetno neke obveze do delodajlca in alter ni em dnjimi, zato za posledic ene bom odgovarjal. te pa sprašujem za dovoljenje v naprej, da ne bo slabe volje in obtoževanja.

če si, potem pa lepo da priznaš. in si dolgo dobro skrival identiteto. sam vidiš. eni so hujš k mors, sova, udba.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Me zanima če lahko cvičaka ti butneš za žejo, če je ko limonada brez cukra + alkohol
Tebi je cviček kisel zato, ker imaš še mlečne zobe. Mleko pa vino pa veš, da ne gresta skupaj.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne bom, ker se mi ne da, naj te malo žre
evil.gif

O inteligenci ne bi.. To je zadeva, ki jo poznaš zgolj iz slovarja..

Jaz imam dokaz, da so naša vina boljša kot tvoja, kaj pa zdaj?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Na osnovi datuma ti lahko izbrskaš kdo sem. Tako da dragi malkomčič, ne bova čikala.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ksz
Moja titula sicer ni švoh, bi mi pa bolj pristajala titula "firbcojebec"