Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ki pa je, mimogrede, kuuuuul pijačka.
Ne. Jaz sem govoru o vinih, ocenjevanju, trtah itd....ti pa si reku, da to kar sem reku ne drži in da se spoznam na ocenjevanje kot Marica na tvoj krivi qurac.. Torej če ti praviš da to ni res kar pravim jaz pomeni da ti misliš drugače. Ampak tisti, ki so moje vino ocenili so priznali in potrdili da je izdelek kvaliteten. Težko boš ti naredu kaliteten izdelek, če pa se ne spoznaš nanj.Citat:
Sploh nikjer nisem pisal o vinih, ocenjevanju in trtah, pa ves da nimam pojma? Bravo.
No povej kaj konkretno je bullshit !Citat:
A) To kar blebetaš je bullshit in se ti bo vsak vinogradnik smejal.
S kamnom pač ti najraje komuniciraš, ker sta na podobnem inteligenčnim nivoju.Citat:
B) Ne bom ti razlagal o vinu ali nasploh o vinogradniski kulturi, ker bi prej iz kamna stisnil vodo, kot tebi kaj dopovedal.
Imam dokaz, ampak ga ti ne boš vidu, ker si kljukec. Nekateri ga bodo pa videli, brez skrbi.Citat:
C) Imaš kak dokaz o kvalitetnosti in oceni vina ali kar tako malo na pamet spet blebetaš?
Tebi je cviček kisel zato, ker imaš še mlečne zobe. Mleko pa vino pa veš, da ne gresta skupaj.Citat:
Me zanima če lahko cvičaka ti butneš za žejo, če je ko limonada brez cukra + alkohol
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Tebi je cviček kisel zato, ker imaš še mlečne zobe. Mleko pa vino pa veš, da ne gresta skupaj.Citat:
Me zanima če lahko cvičaka ti butneš za žejo, če je ko limonada brez cukra + alkohol