Tisk plakatov, letakov prek spletnih ponudnikov

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Torej, koliko npr. nekje plačate za 1000 amerikank, dvobarvni offset tisk? To je neko standardno naročilo...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Zakaj pa ne napises kaksnega, ce jih je res toliko za vsakim vogalom? Pricakujem cenejsega in kvalitetnejsega, seveda...

Lenobe pa res nebom podpiral, sploh v teh novodobnih časih ko za iskanje ne rabiš niti s stola vstati.
Sicer je pa definicija " ceneje " lahko zelo širok pojem, ki je odvisna od želj ....ja, predvsem od želj ki jih ima nekdo za določen izdelek...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Torej, koliko npr. nekje plačate za 1000 amerikank, dvobarvni offset tisk? To je neko standardno naročilo...

0,07 €/kos ( amerikanka brez okenca - strip) 2/0,

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Seveda, klasika, ko je pa treba napisat kaj konkretnega, pa rep med noge.
bonk.gif

Najlazje je pametovati da je polno nekih ugodnih, kvalitetnih, super duper podjetij... samo najde jih noben ne ali kako?

Napisi svoje izkusnje, napisi cene.

Recimo sam sem placal za tole:
Izdelek: Prospekti
Naklada: 1000 izvodov
Format: 210 x 297 mm DIN A4 Visok
Strani ovitek: 4-stranski
Strani znotraj: 4-stranski
Barve ovitek: 4/4-barvno CMYK
Barve znotraj: 4/4-barvno CMYK
Papir za ovitek: 170 g/m² z leskom
Papir za vsebino: 170 g/m² z leskom
Celofaniranje
ovitka: Zunanje strani z leskom
Obdelava: Spenjanje s sponkami
Obdelava: 1 x Žlebilne linije

cca. 600 EUR brez DDV.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Nevem zakaj misliš da sem stisnil rep med noge...reklame pač nebom delal, ker je tudi za svoje podjetje oz tam kjer sem zaposlen ne. Sploh se mi zdi popolnoma neprimerno to počet na forumu. Tisti ki ga je kaj konkretnega zanimalo mi je poslal ZS in sem poskušal pomagat po svojih močeh.
Namesto da pišeš na forum litanije in tehnične podatke o tiskovini, le to raje uporabi v mailu, še prej aktiviraj Google in pošlji povpraševanje na več koncev. dobil boš primerljive ponudbe in na osnovi tega in referenc odločitev nebi smela biti težka.

Sem dovolj jasno napisal!!

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Primer:
Izdelek: Bošure
Naklada: 1.500 izvodov
Format: A4 Visok
Strani: 24 strani + ovitek
Barve: 4/4
Papir ovitek: 200 g/m² mat + plastificirano
Papir vsebina: 130g mat
Obdelava: Spenjanje s sponkami
... morda sem kakšen detajl pozabil

cena: 1.450€ brez DDV; smo pa dobili dve zelo podobni ponudbi (okoli te cene) in eno precej nižjo (200€ pa še niso raziskali kje je razlika).

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
.....958 € ......( razlika je le v materialu za ovitek, saj trenutno nevem iz glave cene za 200 gr, zato sem vzel ceno za 300 gr ovitek)

tisto z 200 € je pa čisti dumping...saj niti material ni pokrit...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ne ne... cena je bila nižja za 200€ - torej okoli 1.250. Daj na PM mi pošlji kontaktne podatke in podatke firme ipd.!
Je to cena za offset tisk ali digitalni, saj je razlika med ponudbami, ki smo jih prejeli in to tvojo kar precejšnja?!

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
escada66, ne vem zakaj ne napises. To je forum, kjer se izmenjuje mnenja in informacije. Ce pogledas to temo, bos videl, da smo govorili o tocno dolocenih podjetjih.

Ce se bo smatralo kot reklama, je na moderatorjih da ukrepajo.

Ko sem rabil kataloge, sem obrnil kar nekaj telefonov in strani, na koncu sem se odlocil, imel sem pa nekje 4-5 ponudb. In ko bom spet rabil karkoli, bom naredil enako. Sicer hvala za ZS, ampak se vedno ne vem, kdo je to podjetje in kaksne so njegove reference.

Smo leta 2009, kar pomeni da pricakujem neko uporabno spletno stran, z vsemi temi informacijami.

barakuda

Zelenc'
12. maj 2009
1
0
1
Sam sem že velikokrat dal tiskat plakate in letake različnih dimenzij za razne mariborske prireditve.
presenetla me je cena in ponudba nasploh na www.printcarrier.com/si
tiskajo v offset in digitalni tehniki

kvaliteta je vrhunska, do sedaj pa tudi kakšnih drugih komplikacij ni bilo...barve, obrez

PeroF

Zelenc'
3. jun 2011
2
0
1
Zdravo, jaz osebno vsem priporočam online ponudnika www.natisni.si . Jaz pri njih naročam vizitke in plakate in sem zelo zadovoljen. Hitra izdelava in ugodne cene, prepričajte se sami.

Lp

Pero

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Zrihtaj mi ceno za 5000 letakov A4 4 stranski barvni tisk na vsaj 135g sijajni papir (A3 preložen na A4)....Da vidim za primerjavo s tem ponudnikom, ki ga imam sedaj.
Ni cenika na tej spletni strani...

EDIT:
Našel cenik. Obojestranski A4 format barvni tisk preko 1000€ za 5000 kosov? Kaj pa za moj primer?

Nazadnje urejeno:

PeroF

Zelenc'
3. jun 2011
2
0
1
Za ceno za tvoj primer najbolje da pokličeš na brezplačno številko 080 30 33 in povprašaš ali pa pošlješ mail, ki ga najdeš na www.natisni.si

Lp

Pero

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Saj ni pomembno, je trenutni moj "tiskar" svetlobna leta cenejši proti temu ponudniku...

nova-slika-19.jpg

1176€ z DDV za 5000 komadov dvostranski A4... Tu kjer pa jaz dam tiskat, pa me 4-stranski A4 format (A3 format dvostranski 4/4 CMYK tisk prepognjen na A4) na 135g sijajnem papirju stane 356€... Toliko za info o "ugodnih" cenah.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ne ne, mi2 vse tiskovine naročama pri Printcarrierju...
wink-1.gif
So vsaj za 2x nižje cene kot pri naših tiskarjih, čez kvaliteto tiska in papirja pa nimama pripomb.