Tipski senčniki

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Zdravo!

Tudi sam nabavil, sicer iz Anglije, prišlo me je nekaj čez 120 EUR, ker sem naročil 4 pakete, pa do dali nek popust.

Sam montiral na Octavio 2, malo moti samo senčnik za prtljažnik, ker je iz 2 delov, drugače pa je super.

Lp,

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Evo, še mojih 5 centov...
na GrandScenicu imam serijsko vgrajene senčnike na vseh steklih od B stebrička nazaj. Senčniki so na rolo sistem. Sicer super zadeva, vendar sem ugotovil, da so otroci te roloje začeli odstirati, saj zelo onemogočijo pogled iz avta. Začeli so uničevati roloje. Zato je padla odločitev in naročil sem še dodatno temnjenje stekel (87%, 170 EUR z DDV in homologacijo). Ni mi žal, ob močnem soncu udarna kombinacija...
Edino samozatemnitveno ogledal osedaj ne pride več do izraza...
smile-1.gif

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
original za sprednje stranske sploh ne obstaja niti ne vidim smisla da bi to imel to gor med voznjo; ce zelis bolj temne sprednje stranske jih daj temnit

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Še kratka ocena po enomesečni uporabi:
http://www.mtl.si/sl/blog/item...%C4%8Dniki.html
Vročine je konec, senčniki so šli dol do naslednjega leta
aplauz.gif
Tako, dnevi so se podaljšali in senčniki so šli nazaj gor.
Seveda se je med zimskim shranjevanjem izgubil en zatič. Kontaktiral sem prodajalca ( www.withcar.si ) in jih povprašal, če je možno naročiti zgolj zatiče. Preverjali so pri dobavitelju (med tem so me stalno obveščali o statusu) in potem potrdili, da je možno. Kljub temu, da sem hotel kupiti zatiče, sem jih včeraj dobil domov brezplačno. Že ob nakupu so me presenetili, saj so namesto v cca. 10-tih dneh, kot so imeli zapisano, dobavili v treh, to je pa zgolj še potrditev odličnega dela.
Vsekakor toplo priporočam in upam, da bo še več takšnih spletnih trgovin pri nas, da ne bo treba kupovati v tujini.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
aplauz.gif
Seveda se je med zimskim shranjevanjem izgubil en zatič. Kontaktiral sem prodajalca ( <a href="www.withcar.si" target="_blank">www.withcar.si</a> ) in jih povprašal, če je možno naročiti zgolj zatiče. Preverjali so pri dobavitelju (med tem so me stalno obveščali o statusu) in potem potrdili, da je možno. Kljub temu, da sem hotel kupiti zatiče, sem jih včeraj dobil domov brezplačno. Že ob nakupu so me presenetili, saj so namesto v cca. 10-tih dneh, kot so imeli zapisano, dobavili v treh, to je pa zgolj še potrditev odličnega dela.
Vsekakor toplo priporočam in upam, da bo še več takšnih spletnih trgovin pri nas, da ne bo treba kupovati v tujini.

jaz sem jih tudi vceraj dobil in tudi ze namontiral...s tem da sem jih kupil v angliji ker so bili skoraj pol cenejsi kot pri nasem Withcaru.

je pa zadeva super, prilega se popolnoma natačno, drži dobro, kvaliteta pa je tudi super. Ogrodje je čvrsto, mrežica pa tudi zgleda vzdržljiva...bomo videli kako se zadeva obnese ko je zunaj sončno vreme :D

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Hm, sam sem takrat pregledal vse živo (Ebay in neke angleške trgovine) in so bili za mojo kanto po cca. 150 EUR in gor (s poštnino vred). Kje si pa nabavil in za kateri avto?

Drugače sem pa prepričan, da boš zadovoljen
cheer.gif
.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Zanimiva reč tole

Bi pa tudi jaz vzel iz Anglije, če je res toliko ceneje. 120€ za eksperimentiranje je vendarle že nek denar
smile-1.gif

22. jul 2007
13.427
1.670
113
124
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
aplauz.gif
Seveda se je med zimskim shranjevanjem izgubil en zatič. Kontaktiral sem prodajalca ( <a href="www.withcar.si" target="_blank">www.withcar.si</a> ) in jih povprašal, če je možno naročiti zgolj zatiče. Preverjali so pri dobavitelju (med tem so me stalno obveščali o statusu) in potem potrdili, da je možno. Kljub temu, da sem hotel kupiti zatiče, sem jih včeraj dobil domov brezplačno. Že ob nakupu so me presenetili, saj so namesto v cca. 10-tih dneh, kot so imeli zapisano, dobavili v treh, to je pa zgolj še potrditev odličnega dela.

jaz sem jih tudi vceraj dobil in tudi ze namontiral...s tem da sem jih kupil v angliji ker so bili skoraj pol cenejsi kot pri nasem Withcaru.

je pa zadeva super, prilega se popolnoma natačno, drži dobro, kvaliteta pa je tudi super. Ogrodje je čvrsto, mrežica pa tudi zgleda vzdržljiva...bomo videli kako se zadeva obnese ko je zunaj sončno vreme :D
link?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hm, sam sem takrat pregledal vse živo (Ebay in neke angleške trgovine) in so bili za mojo kanto po cca. 150 EUR in gor (s poštnino vred). Kje si pa nabavil in za kateri avto?

Drugače sem pa prepričan, da boš zadovoljen
cheer.gif
.

kupil sem pri vanstyle.com...s tem da so imeli akcijo z 20% of in sem plačal samo 75 GBP za izdelek ki stane pri withcarju 138 EUR, gre pa za megane grandtur 2010, naročil pa v nemčijo...pri withcarju pride s poštnino 141 EUR, mene pa je sedaj z nizkim GBP stalo 100 EUR..tak da sem plačal 50% off...ne ravno polovice.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Zanimiva reč tole

Bi pa tudi jaz vzel iz Anglije, če je res toliko ceneje. 120€ za eksperimentiranje je vendarle že nek denar
smile-1.gif

ma ja to sem tudi jaz razmisljal...ampak je OK...sem presenečen...ja če si kje blizu MB lahko prideš pogledat...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Imam, nabavil iz Anglije (tudi jaz pri vansyle) 2 leti nazaj, cena glede na tole ponudbo tam-tam. Obnese se super.
Primerjave s temnenjem so itak mimo, je tole milijavžentkar boljše: boljša zaščita pred soncem, nič homo-lomo, poleti je gor, pozimi (če ti ne paše) daš dol. Pa moje se nič ne lepi, nosilčki se zataknejo pod gumo, ki gre okoli stekel, simpl ko pasulj, drži 100%.
EDIT: pa še to; najboljše je. da imaš lahko to "senčilno mrežo" gor, pa zadnje šipe spustiš in se lepo zrači, nič ne piha, pa še muh in smeti ni noter. V glavnem - priporočam.

Mi imamo to na Xsari Picasso cca. 2 leti in je superca!

Zanima pa me, če kdo ve, kje se kupi pokrivalo iz blaga za čez sprednjo šipo za poleti, ko je avto parkiran na soncu?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kje bi se dalo neko podobno mrežico/tkanino kupit na metre? Bi potreboval za en diy projekt.