Wallet ni OK za N26 in Diners. Na žalost, ja.Jaz pa njihov MC. Aja ti si mislil curve pay mogoče. Ja tega pa res ni treba več uporabljat, je google wallet zdaj ok.
Meni je pred eno uro Curve delal. Curve pay.Curve nehala delati, datum je do leta 26, piše da jo moram v aplikaciji aktivrati , vender šele ko dobim novo fizično kartico, datum dostave 1.1.70 .!!?? Se je žekdo srečal s podobnim?
Ali imaš že novo virtualno kartico ? Potem bi morala ta delati v Google/Curve/Apple pay. In ja, toplo priporočam da počakaš dokler ne prispeCurve nehala delati, datum je do leta 26, piše da jo moram v aplikaciji aktivrati , vender šele ko dobim novo fizično kartico, datum dostave 1.1.70 .!!?? Se je žekdo srečal s podobnim?
Revolut podpira Google Pay, Garmin Pay ter tudi brezplačni dvig je na bankomatu do 200 € na brezplačnem paketu (verjetno bodo pa kmalu dvigi na bankomatih za EU neomejeno)Sem pozabil, da za curve velja sedaj provizija za dvig na bankomatu. A mamo kako pametno alternativo, da se kartico lahko doda v Google wallet, po možnosti še garmin pay?
Variante so:
- preklopim na naročniško curve, 9.99eur na mesec, ne vem pa ali pri nas tist cashback deluje, ki ga ponujajo pač zraven.
- vzamem mc na skb in to povežem v Google wallet, čeprav ni idealno.
- dvigujem pač z skb kartico pa na dvig plačam 75 centov
Smotano je, ker mi je sedaj curve delovala tako v garmin payu kot v Google wallet. Po novem bo pa treba gledat da pri plačilu ne boš presegel 250eur mesečno, Oz enako je pri dvigu na bankomatu.
A to, kar pišeš, je res?Sem pozabil, da za curve velja sedaj provizija za dvig na bankomatu. A mamo kako pametno alternativo, da se kartico lahko doda v Google wallet, po možnosti še garmin pay?
Variante so:
- preklopim na naročniško curve, 9.99eur na mesec, ne vem pa ali pri nas tist cashback deluje, ki ga ponujajo pač zraven.
- vzamem mc na skb in to povežem v Google wallet, čeprav ni idealno.
- dvigujem pač z skb kartico pa na dvig plačam 75 centov
Smotano je, ker mi je sedaj curve delovala tako v garmin payu kot v Google wallet. Po novem bo pa treba gledat da pri plačilu ne boš presegel 250eur mesečno, Oz enako je pri dvigu na bankomatu.
Meni tudi ni. Enable Curve pay ni delovalo.Vam curve zadnje dni normalno dela?, meni ne gre skozi, zavrne transakcijo, imam pa že novo in tudi aktivirano.