Tipski senčniki

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Za ta thread pogledat na Škoda forumu se boš moral registrirat, ker je viden zgolj registriranim obiskovalcem.
Imaš pa slikce in vse noter...

22. jul 2007
13.427
1.670
113
124
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Samo tole je pa porazno narejeno. A niste nikoli v vrtcu lepili kolaž papirja?
bi te rad videl v akciji

verjamem, tudi zena me.
zmaga.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Na strehi pa sploh ne, važno da služi svojemu namenu
zmaga.gif
No, še lažje bi bilo, če bi vzel brez tega, bi prišparal x+2,5 EUR.
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Jaz sem lani spraševal v U.K. ali imajo strešne senčnike za partner/berlingo - zenith/modutop, pa mi še odgovorili niso
tongue-1.gif

zgleda pa tako

Kariere na tem področju na žalost ne boš naredil...
cool-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.166
3.882
113
To statično folijo imam na zadnjih stranskih oknih že dve leti, čez zimo mi je ena padla dol, malo sem zmočil šipo in pripopal nazaj. Če je normalno napopano zgleda malo manj češko kot hellokitty senčniki. Ni pa od zunaj črno, ampak sive barve.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Kje kupit to statično folijo? Bauhaus in Baumax je nimata. Rabim pa za en prostor v stanovanju.

Pa nekdo naj prilepi slike od tistega uporabnika na Škoda forumu, ali pa naj vsaj napiše a je un uporabnik zadovoljen pa je končni izgled okej, ali je vmes že izgubil živce in vse vrgu v smeti.

V naši spletni trgovini so mi dali tak dvoumen odgovor glede morebitnega lepljenja, da ne vem več a je potrebno ali ne. Na UK trgovini sem pa videl, da je potrebno neki zalepit, kar mi pa ni ravno kul. Gre pa konkretno za Civic 06+ letnik.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Slike na škodaforumu so "iste" kot v reklami, uporabnik je zadovoljen.
Pri meni ni bilo nič lepljenja, so kaveljčki pod gumo okrog okna. Lahko jih daješ gor-dol kolikokrat hočeš. Guma ostane intaktna, samo odmakne se.
Zadevo sem nabavil iz Anglije .

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Octavija karavan. Poštnina cca 10GBP, komplet s poštnino je bilo drobiž čez 100€, ne vem več točno je bilo dve leti nazaj.

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Slike na škodaforumu so "iste" kot v reklami, uporabnik je zadovoljen.
Pri meni ni bilo nič lepljenja, so kaveljčki pod gumo okrog okna. Lahko jih daješ gor-dol kolikokrat hočeš. Guma ostane intaktna, samo odmakne se.
Zadevo sem nabavil iz Anglije .
Kolikor sem jaz gledal so slike od uporabnika in ne iz reklame. Glede točnih navodil imaš pa na VanStyle strani za vsak avto pdf dokument kjer je jasno opisana montaža. Tam vidiš ali boš moral lepit ali zgolj zataknit.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
"iste" kot v reklami, ne iste. Na njih ni nič novega, nikakršne dodane vrednosti glede na reklamni material.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Imaš naročene "Slovenske" ali iz UK?
Na Škoda forumu se mi ni za registrirat, zato bi te prosil za ime podforuma in ime teme, da bom lahko našel prispevek. Direktni link zahteva registracijo.
Zmontirano. Kupljeni slovenski (včeraj plačal, danes že gor, čeprav je dobavni rok 12 dni). Dejansko so identični tistim iz UK, le brand-name je drugi (italijanski). Nimam pripomb, fajn je šlo gor (5 minut je trajalo), edino navodil ni bilo zraven, ampak ni bilo problema. Od blizu se vidi, da so senčniki in niso temnjena stekla, od daleč pa izgleda skoraj identično temnjenim steklom. Edino pogled nazaj je bistveno slabši. Ampak se bom navadil.
Kar se mene tiče priporočam nakup. Pa nakup preko slovenske strani je cenejši. Na uK bi me prišle cca. 40 EUR dražje.