Za ta thread pogledat na Škoda forumu se boš moral registrirat, ker je viden zgolj registriranim obiskovalcem.
Imaš pa slikce in vse noter...
Imaš pa slikce in vse noter...
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
bi te rad videl v akcijiCitat:
Uporabnik ggg pravi:
Samo tole je pa porazno narejeno. A niste nikoli v vrtcu lepili kolaž papirja?
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
bi te rad videl v akcijiCitat:
Uporabnik ggg pravi:
Samo tole je pa porazno narejeno. A niste nikoli v vrtcu lepili kolaž papirja?
verjamem, tudi zena me.
Od blizu res, predvidevam pa da od daleč se sploh ne vidi.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tole je grdo ko svina...
No, še lažje bi bilo, če bi vzel brez tega, bi prišparal x+2,5 EUR.Citat:
Na strehi pa sploh ne, važno da služi svojemu namenu
Zdej si ga šele zasekiral.Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kariere na tem področju na žalost ne boš naredil...
Kolikor sem jaz gledal so slike od uporabnika in ne iz reklame. Glede točnih navodil imaš pa na VanStyle strani za vsak avto pdf dokument kjer je jasno opisana montaža. Tam vidiš ali boš moral lepit ali zgolj zataknit.Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Slike na škodaforumu so "iste" kot v reklami, uporabnik je zadovoljen.
Pri meni ni bilo nič lepljenja, so kaveljčki pod gumo okrog okna. Lahko jih daješ gor-dol kolikokrat hočeš. Guma ostane intaktna, samo odmakne se.
Zadevo sem nabavil iz Anglije .
Zmontirano. Kupljeni slovenski (včeraj plačal, danes že gor, čeprav je dobavni rok 12 dni). Dejansko so identični tistim iz UK, le brand-name je drugi (italijanski). Nimam pripomb, fajn je šlo gor (5 minut je trajalo), edino navodil ni bilo zraven, ampak ni bilo problema. Od blizu se vidi, da so senčniki in niso temnjena stekla, od daleč pa izgleda skoraj identično temnjenim steklom. Edino pogled nazaj je bistveno slabši. Ampak se bom navadil.Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Imaš naročene "Slovenske" ali iz UK?
Na Škoda forumu se mi ni za registrirat, zato bi te prosil za ime podforuma in ime teme, da bom lahko našel prispevek. Direktni link zahteva registracijo.