Težak iz Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Naj Žajfa pove, zakaj mu je po mesecih od nakupa pisal...

Samo to in zaključimo zadevo.

Potem pa lahko vsak sam presodi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Nekateri so se spoznali v "žajfi" (podobni modeli") in ga sedaj krčevito branijo. Ampak res, s takimi modeli je napor kaj imeti..
cool-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Verjetno je upal na to, da bo prodajalec prepošten in mu bo sam ponudil povračilo denarja. Kar je utopično. Ampak okej. Ni pa nikjer zahteval denarja nazaj, rekel mu je samo naj ne prodaja škart robe.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Naj Žajfa pove, zakaj mu je po mesecih od nakupa pisal...

Samo to in zaključimo zadevo.

Potem pa lahko vsak sam presodi.

467716-post_slo.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Če sedaj, ko sem vse prebral, potegnem črto, pridem do ugotovitve, da ima Žajfa nekaj mrtvih pikslov. In verjetno bo vsak dan slabše...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.650
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Nekateri so se spoznali v "žajfi" (podobni modeli") in ga sedaj krčevito branijo. Ampak res, s takimi modeli je napor kaj imeti..
cool-1.gif

Prijateljski nasvet...ostan na tipih....nam ko so Mam'ce všeč mamo še več problemov
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.095
4.064
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
cool-1.gif

checked, gattotu je pripadla še zadnja kljukica na listi tistih z manjvrednim kompleksom tako da sedaj ste vsi pofočkani!
zmaga.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
In kaj točno je ON napisal takega, da si šel na njegov račun odpirat to temo?
Če sem prav prebral ni nikjer zahteval denarja nazaj. Pa tudi za ceno 30eur se ni on cenkal ampak si mu jo sam ponudil, ne vem kaj se delaš dobrotnika.

Na en njegov stavek si mu odgovoril z osmimi stavki in mu precej zgodaj brez, da bi ti on kaj težil, začel groziti z objavo vajinih privatnih sporočil. Kot da bi ga hotel utišati.

Mislm, sej se ne postavljam na njegovo stran, ker opozarjanje na napako po tolikem času je res orenk pozno. Ampak vseeno, ne vem s čim te je tako prizadel v vajinih pogovorih, da si šel prat perilo pred vsemi?
confused-1.gif
Nekam burna reakcija s tvoje strani. Spominja me na čase mitzy in ynosa, ali pa ynosa in Grisbi.

467716-post_slo.gif

Saj veš ženska mu dns ni pustila, pa prav da se bo obesu
uf-1.gif

To je to!
zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz

Rabi kdo?

9 let star, malo rabljen, shranjen v omari
smile-1.gif

unnamed-2.jpg

Citat:

1280 x 1024 resolution
Viewing angle is 160/160 ° (horizontal/vertical aspect ratio)
700:1 high contrast ratio and 300 cd/m2 brightness deliver a crisp picture
8 ms response time
Incorporates MagicTune, MagicBright II, MagicColor and MagicZone technologies

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zakaj majnvrednostni kompleks? nekateri pač nimamo volje se ukvarjat s takimi muzlarji, kot ste ti in podobni.. ne veš, a bi rad sral al jedel..
tongue-1.gif

klukco si pa za klobuk zatakni, če ga nosiš
nahrung002.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.095
4.064
113
Pač sem vedel da se boš oglasil ker se še v vsako temo od žajfe s svojimi neumesnimi komentarji!
grin1.gif

Sam ne vidim volje ne potrebe da bi žajfo podjebaval na vsakem koraku, eni pa ves čas samo to delate (ne gre samo za žajfo, se dogaja na dnevni bazi tudi z ostalimi uporabniki). Torej je očitno prisoten manjvrednostni kompleks, samo ni žajfa kriv da zleze sredi zime na triglav medtem ko ti sopihajoče po jelovici loviš lisice (edino kar se te boji pa še to samo ko imaš puško).

Kljukica je pa šla za klobuk, lovski, da bom vedel kam paše!
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.915
-8.645
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

467716-post_slo.gif
Poleg nekaterih moderatorjev, bi izpostavil hinavca Jest5, saj ga je obtožil da je ped.., pa kaj njega sploh zanima kaj je Žajfa? Ali ima dokaze, mu ga je Žajfa zarinil, ko take trdi?
A greva skupaj poiskati teme, kjer je žajfa objavljal svojo spolno usmerjenost
confused-1.gif

btw, za kaj vse ti obtožuješ ljudi in to popolnoma brez dokazov... Vzemi eno veliko metlo in začni pucati pred svojim pragom, nato pa bevskaj drugim

Car

POSTman
4. avg 2007
8.494
1.649
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Se že Car z mopedom pelje, da bo z digitalcem naredil screen shot
Tony Clifton:

Hebat ga, malo bo trajalo, moped so mi vzel, sedaj sem pedalčkar!
jezen.gif

a pošta ti ga je vzela??? Zakaj pa???
bonk.gif
OFF: Tukaj me zmerjate s pedalčkarjem in so prebrali.
ON: Zamenjavi rajona sledi ustrezno prevozno sredstvo. Sedaj sem Andy-jev osebni pismonoša!
grin1.gif

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
To je pa lahko samo one and only - Miha Sporis.

Nekaj definitivno ni v redu s fantom, ali je pa samo njegov način komunikacije čuden in jo noben ne razume.
confused-1.gif

NAJEDA do AMENA! POVSOD!!!!
uf-1.gif

Resnično nebi bil rad v koži odpiralca teme. Vem kaj prestaja.
bonk.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Nisem ga takoj obvestil, da je monitor zanič (mrtvi piksli, slabe slike, še CRT star 15 let je prikazal lepše slike, ter praska, ki se jo dobro vidi pri pržanem), ker je to po načelu VIDNO-KUPLJENO, da sm mu pisal po tok dolgem času in da on misli, da se za*ebavam, lažem pa je itak laž iz njegove strani.

Saj je prav, da se piše o nategatorjih kot je avtor te teme, sem kupil mobitel pa se je pokvaril čez kak dan, sem ga dal zrihtat, kupil še en telefon, dal pod garancijo na popravilo, pa se nisem nič pritoževal niti zahteval kupnino, ker je to sistem vidno-kupljeno.

Vem pa da se danes nateguje vsepovprek in an vsakem vogalu, to je za nekatere normalno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.