Težak iz Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
In kaj točno je ON napisal takega, da si šel na njegov račun odpirat to temo?
Če sem prav prebral ni nikjer zahteval denarja nazaj. Pa tudi za ceno 30eur se ni on cenkal ampak si mu jo sam ponudil, ne vem kaj se delaš dobrotnika.

Na en njegov stavek si mu odgovoril z osmimi stavki in mu precej zgodaj brez, da bi ti on kaj težil, začel groziti z objavo vajinih privatnih sporočil. Kot da bi ga hotel utišati.

Mislm, sej se ne postavljam na njegovo stran, ker opozarjanje na napako po tolikem času je res orenk pozno. Ampak vseeno, ne vem s čim te je tako prizadel v vajinih pogovorih, da si šel prat perilo pred vsemi?
confused-1.gif
Nekam burna reakcija s tvoje strani. Spominja me na čase mitzy in ynosa, ali pa ynosa in Grisbi.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
In kaj točno je ON napisal takega, da si šel na njegov račun odpirat to temo?
Če sem prav prebral ni nikjer zahteval denarja nazaj. Pa tudi za ceno 30eur se ni on cenkal ampak si mu jo sam ponudil, ne vem kaj se delaš dobrotnika.

Na en njegov stavek si mu odgovoril z osmimi stavki in mu precej zgodaj brez, da bi ti on kaj težil, začel groziti z objavo vajinih privatnih sporočil. Kot da bi ga hotel utišati.

Mislm, sej se ne postavljam na njegovo stran, ker opozarjanje na napako po tolikem času je res orenk pozno. Ampak vseeno, ne vem s čim te je tako prizadel v vajinih pogovorih, da si šel prat perilo pred vsemi?
confused-1.gif
Nekam burna reakcija s tvoje strani. Spominja me na čase mitzy in ynosa, ali pa ynosa in Grisbi.

467716-post_slo.gif

Saj veš ženska mu dns ni pustila, pa prav da se bo obesu
uf-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ok, eno vprašanje Alpine. Če si videl že prvi dan mrtve piksle in prasko, zakaj ga nisi poklical in mu vsaj povedal to?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Se že Car z mopedom pelje, da bo z digitalcem naredil screen shot
Tony Clifton:

Hebat ga, malo bo trajalo, moped so mi vzel, sedaj sem pedalčkar!
jezen.gif

a pošta ti ga je vzela??? Zakaj pa???
bonk.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.095
4.064
113
Sorry, ampak tale dramska igra ima slab konec!
rolleyes-1.gif

Glede na privatna sporočila osebno ne vidim NOBENE potrebe da se javno izpostavlja žajfo kot nateguna in kaj vem kaj še. Vsa njegova komunikacija v sporočilih je normalna, nikjer ne vidim nobenega izsiljevanja, groženj ali pa zahtevka po povračilu denarja za monitor v višini 3x dejanskega plačila.

Torej kot vedno, štrik ima dva konca, ko se najdeta dva jamBrača ki poslujeta se pa konča tako kot se!

@[nekateri v tej temi vključno z inštancami alterja], z načinom komunikacije in ad hominem debato dokazujete lastni manjvrednosti kompleks, nekaj je ontopic in na splošno norčevanje iz žajfevizmov drugo pa so direktni primitivni napadi na žajfo. Sram vas bodi! (vključno z modi in admini ki še podpihujete tak način debate)
10.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.528
434
83
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
rolleyes-1.gif

Glede na privatna sporočila osebno ne vidim NOBENE potrebe da se javno izpostavlja žajfo kot nateguna in kaj vem kaj še. Vsa njegova komunikacija v sporočilih je normalna, nikjer ne vidim nobenega izsiljevanja, groženj ali pa zahtevka po povračilu denarja za monitor v višini 3x dejanskega plačila.

Torej kot vedno, štrik ima dva konca, ko se najdeta dva jamBrača ki poslujeta se pa konča tako kot se!

@[nekateri v tej temi vključno z inštancami alterja], z načinom komunikacije in ad hominem debato dokazujete lastni manjvrednosti kompleks, nekaj je ontopic in na splošno norčevanje iz žajfevizmov drugo pa so direktni primitivni napadi na žajfo. Sram vas bodi! (vključno z modi in admini ki še podpihujete tak način debate)
10.gif
Vsakemu normalnemu bi pritisk zrasel,če bi mu kupec po več mesecih začel težit za nek kos, ki se ga je znebil in nanj že davno pozabil.
Tu je edino kot videno kupljeno. V smislu 24 ur, da se zadeva tudi priklopi. Žajfa pa se je spomnil, da ima vsaj 6 mesečno garancijo. Naj jo pokaže.

B81

22. jul 2007
36.879
10.443
113
To je ravno tisto. Dvig pritiska zaradi tega zajfarja je bolj pomemben in lastnemu zdravju nevaren kot teh 30 baksov. Ljudje imamo pametnejse delo, zato je IMO avtor to objavil, da zajfar neha gusit PM.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.095
4.064
113
Ja glej pač žajfa je žajfa, ampak ni nikjer iz privatnih sporočil razvidno to kar je avtor tega topica napisal v prvem postu na podlagi katerega se je začela ta debata odvijat kot se je.

Skratka gre za pretiravanje avtorja ki je potem preraslo v splošno zelo primitivno obračunavanje z nekim uporabnikom tega foruma, kar si po mojem mnenju ne zasluži. Pika!

fija

Zelenc'
11. jul 2012
29
0
1
Imam 19" CRT Samsung monitor v solidnem stanju. (vsaj pred leti ko sem ga vrnil v škatlo je bil). Nima mrtvih pikslov. Če rabiš, sporoči tvojo ponudbo. Ob priliki ti ga pripeljem v lj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
rolleyes-1.gif

10.gif

Meni pa se ne zdi normalno, da po par mesecih "reklamiraš" kupljeno rabljeno robo.

Nima mu kaj za pisat glede nakupa.

Al kaj mu je hotel povedati
sprasujem se.gif

Ga le prijateljsko obvestiti, da je crknil monitor? al kaj

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.528
434
83
Z osebo imamo nekateri izkušnje tudi iz drugih forumov. Mu hočeš pomagat in dobiš kajlo.
Zato takalezelo banalna štorija dvigne kocine in zapelje prste prek tipkovnice.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Tip po pol leta zelo nekulturno najeda po PM. Očitno je, da ni gladek zato je OP dvignilp kapo, tudi meni bi jo, samo bi po prvem odgovoru tepca zadevo zaključil OP je pa pač ni. Dejstvo je, da je takih nekulturnih najedalcev čisto preveč in je prav, da občasno kdo dobi po buči.

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni je pred časom tudi nek osebek najedal in "grozil" po ZSju pa pred tem sploh nisva bila v kontaktu.

Takoj sem zadevo javno objavil.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.528
434
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Meni je pred časom tudi nek osebek najedal in "grozil" po ZSju pa pred tem sploh nisva bila v kontaktu.

Takoj sem zadevo javno objavil.
Pri svojih 35k postih na tem forumu si v kontaktu z veliko večino članov. Še na "ignor" se te ne dadati,ker zmanjka pol kake teme.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.