Težak iz Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
1. Jokanje modom in stiskanje knofa "opozori moderatorja" v tem primeru ne pomaga. Žal. Enga si hotu nategnt in to brez vazelina. Nč ne bo s tega, žal.
2. Kako bi pa kršil zasebnost, če objavi vajine pogovore ? On lahko z informacijami, podanimi njemu, na javnem forumu, pokaže kjerkoli. Nažalost tu ne moreš narediti nič. Drugič se pač obnašaš kot človek in ne kot otrok. Še posebej, če si ga šel jebat za monitor starosti x let po x času...
3. Reklam je konec; tako da lahko nadaljujemo
smile-1.gif

zmaga.gif

Samo ta bebec me je hotel nategniti.

Verjetno je že marsikoga.

Lahko pa povem, da ni Slovenec, ampak neka druga rasa.

Meni je bilo takoj žal za posel, ko sem ga videl. (pa ne zaradi morebitne nacionalnosti).

Pa naj si misli vakdo svoje..

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Alpine, mrtve pixle lahko ozivis z masiranjem ali pa na youtubu najdes 10 urno utripanje vseh barv al nekaj podobnega. Z masiranjem mislim resno

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.770
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Čaki... Dajmo razjasnit. Se gre to o CRT ali LCD monitrorju?!
LCD: http://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-913n-lcd-monitor-19-series/specs/

Ohoho tega sem imel tudi jest. Šenkal naprej še kar dela
cool-1.gif
če se prav spomnim sem ga kupil v compshopu v globusu.

Off topic na novem LED imam ris 5 cm 3/4 časa ga ne vidim sam ker vem, da je tam mi gre ful na jetra pač psihološka fora... a se to da kej spolirat? resno sprašujem brez heca.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Je iskal LCD monitor - novembra 2014 (da bi zamenjal svojega katodnega, kjer se skoraj ne vidi več črk), sem mu prodal Samsung Syncmaster 913 N, 19" za pol cene, kot so bili ostali rabljeni. Ohranjenega, kot novega za 30 EUR (ni bil v uporabi 5 let). Danes, po dobrih 5 mesecih pa mi teži na ZS, da ima mrtve pixle in da je praska na ekranu, čeprav nič od naštetega ni res.

Še dvakrat je vztrajal na svojem, čeprav laže in je "mrtve pixle" izpustil iz svojega besednjaka.

Opozoril sem ga, da če bo nadaljeval z lažnjivimi obtožbami, bom objavil vsa ZS v zvezi s tem tu, na Alterju.

Pa mi pošlje WTF. in kaj se grem.

Po njegovih sporočilih (na Alterju) je jasno razvidno, da je nedavno kupil od nekega uporabnika prenosnik za male pare In zdaj bi on rad denar nazaj za monitor, ki ga ne rabi več.

Ali objavim vsa ZS ali ne?

Je pa 100000% lažnjivec.

Pa šip... se mi zdi.

novembra 2014 si mu prodal 19 tko za 30€? al narobe berem?

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
1
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
....

Off topic na novem LED imam ris 5 cm 3/4 časa ga ne vidim sam ker vem, da je tam mi gre ful na jetra pač psihološka fora... a se to da kej spolirat? resno sprašujem brez heca.
Meni ga prodaj za 30EUR, ti obljubim, da ti ne bom težil čez 5 mesecev

Ampak čez 7
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.158
6.996
113
Jaz cakam z zapisnikom zajfa. Ker nateg je nateg in mislim da moras prijavit.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.807
129
63
Se mi je zdelo nekam znano, pa sem šel za nazaj gledat ZS
17758-icon_confused.gif

Pred časom je tudi od mene (na srečo le) kupoval rabljen PC
smile-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Čakam fotke tega kao zanič monitorja.
Se že Car z mopedom pelje, da bo z digitalcem naredil screen shot
evil.gif

Obljuba dela dolg:

Živijo,

Imam Samsung Syncmaster 913 N, 19", kupljen nov - se pravi sem 1. lastnik, bolj malo rabljen, brezhiben.
Originalne škatle sicer ni več, je pa vse ostalo - kabli, dvd.
Nisem ga kupil v neki poceni trgovini, kjer si lahko dobil monitor z mrtvimi pixli ali kako se že reče.
Vsak dan sem na relacijah, ki jih omenjaš. Tudi danes. Če te zanima, mi povej.
Glede cene pa ne vem. Imaš kakšno idejo?
Lp

ON: Povej ceno

JAZ: Ja poglej, najcenejši (Samsung Syncmaster 19") na netu je 45 eur. Razen eden 17" za 40 eur.
A je 30 eur v redu?

ON:Kdaj in kje boš danes popoldne oz. iz kje si, tel?

JAZ:

Zdaj sem za Bežigradom, čez dobre pol ure grem proti Viču. Mi je vseeno ali na Vič - okoli Interspara, ali na Rudnik (Leclerc,...).
Tam bom do nekje 15.30 ure. Če ti odgovarja mi čimprej sporoči, dokler sem še pri računalniku.

ON:
Bom ga vzel...pridem 14.30 v LJ-Vič pr Hoferju.
Bo šlo?

JAZ:
Ja. in opis avtov.

DANES:
Pozno ti pišem, ampak ta monitor, ki si mi ga prodal ima mrtve pixle in eno ornk prasko na ekranu.

JAZ:
Oprosti, ampak ta monitor je bil posebej testiran na mrtve pixle (po nakupu) in ni bil kupljen pri Comshopu, kjer so take prodajali za 30 % nižjo ceno, ampak pri Big bangu.
Praske pa tudi ni imel nobene, saj sem ga tisti dan, ko sva se dogovorila za nakup, sčistil s čistilom za LCD monitorje in ni bilo niti najmanjše praskice na njem. Popolnoma nobene, niti milimetrske.

Da pa mi o tem govoriš 5 mesecev po nakupu, je pa skoraj 1. aprilska šala.

ON:
ne, ne že takoj isti dan sem ga priključil in potem pospravil v klet. Spucan ni bil.

MOJ ODGOVOR:
Daj, prosim te, ne govori neresnice.

Tako glede očiščenosti, kot tudi uporabe. Verjetno bom vedel, ali sem ga očistil (ekran in ves zgornji del nad stojalom) ali ne.

Rekel si tudi, da ga rabiš, ker imaš majhen katodni monitor, ki še komaj deluje. Tako da ti nekako ne verjamem, da si ga dal za pol leta v klet.

Če pa si ga res dal, si ga potem pri tem sam poškodoval. Od mene si namreč dobil očiščenega in brez najmanjše praske.

Prosim, če lahko nehaš s takimi neresničnimi pripombami.

NJEGOV: ODGOVOR:
Jah, drugič raje takih nebrezhibnih stvari ne prodajaj.

MOJ ODGOVOR:

Prosil sem te, da ne govoriš več neresnic.

Dobil si POPOLNOMA brezhiben monitor, BREZ MRTVIH PIXLOV in BREZ NAJMANJŠE PRASKICE NA ZASLONU!

Počasi te imam dovolj.

Če me imaš za neumnega, si se zmotil.

Dobro vem, da si od nekoga na Alterju kupil poceni prenosnik, brez Windows-ov in da zdaj ne potrebuješ več monitorja.
In ti bi zdaj zato nategnil mene, ker se ti ga ne da naprej prodati? Ti bi še delal praske na zaslonu zato?

Še eno pripombo, pa bom vsa zasebna sporočila objavil na Alterju, čeprav se naj bi to ne počelo.

V opozorilo drugim, kaj jih čaka 5 mesecev po nakupu tebe kot kupca.

A tistemu, ki ti je zdaj prodal prenosnik boš tudi težil z lažmi, ko boš kupil novejšega?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.