Težak iz Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Sorry, ampak tale dramska igra ima slab konec!
rolleyes-1.gif

Glede na privatna sporočila osebno ne vidim NOBENE potrebe da se javno izpostavlja žajfo kot nateguna in kaj vem kaj še. Vsa njegova komunikacija v sporočilih je normalna, nikjer ne vidim nobenega izsiljevanja, groženj ali pa zahtevka po povračilu denarja za monitor v višini 3x dejanskega plačila.

Torej kot vedno, štrik ima dva konca, ko se najdeta dva jamBrača ki poslujeta se pa konča tako kot se!

@[nekateri v tej temi vključno z inštancami alterja], z načinom komunikacije in ad hominem debato dokazujete lastni manjvrednosti kompleks, nekaj je ontopic in na splošno norčevanje iz žajfevizmov drugo pa so direktni primitivni napadi na žajfo. Sram vas bodi! (vključno z modi in admini ki še podpihujete tak način debate)
10.gif

467716-post_slo.gif

Tudi moj pogledje tak.

Je pa takoj po objavi zasebnih sporočil postalo jasno zakaj je OT odlašal z objavo... ker ni kaj takega za objavit in, ker je prenapihnil zadevo. OT je tukaj res na veliko falil in z njim večina, ki se je na njegovo nepotrebno izpostavljanje "problema" odzvala. Le zato, ker je v ozadju "žajfa"?

Se takoj pokaže vsa BEDA ALTER-ja.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.095
4.064
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

Glede na privatna sporočila osebno ne vidim NOBENE potrebe da se javno izpostavlja žajfo kot nateguna in kaj vem kaj še. Vsa njegova komunikacija v sporočilih je normalna, nikjer ne vidim nobenega izsiljevanja, groženj ali pa zahtevka po povračilu denarja za monitor v višini 3x dejanskega plačila.

Torej kot vedno, štrik ima dva konca, ko se najdeta dva jamBrača ki poslujeta se pa konča tako kot se!

@[nekateri v tej temi vključno z inštancami alterja], z načinom komunikacije in ad hominem debato dokazujete lastni manjvrednosti kompleks, nekaj je ontopic in na splošno norčevanje iz žajfevizmov drugo pa so direktni primitivni napadi na žajfo. Sram vas bodi! (vključno z modi in admini ki še podpihujete tak način debate)
10.gif

Meni pa se ne zdi normalno, da po par mesecih "reklamiraš" kupljeno rabljeno robo.

Nima mu kaj za pisat glede nakupa.

Al kaj mu je hotel povedati
sprasujem se.gif

Ga le prijateljsko obvestiti, da je crknil monitor? al kaj

Normalno tudi ni da se takoj počutiš ogroženega ko ti nekdo napiše da roba ki si mu jo prodal ne dela.

Pa da začnemo pri dejstvih:
1. žajfa dejansko ni glihal cene na 30EUR ampak je avtor sam takoj v prvo ponudil tako ceno (= v tej temi je en kup pametnjakovičev ki so se obregnili ob tole)
2. avtor je žajfi pri prodaji napisal DA je monitor brezhiben in da NIMA mrtvih pikslov - iz besed bi povzel da je boljši kot nov (če bi sam prodajal 5 let staro robo nebi dal nobene izjave o stanju robe)
3. žajfa se je res oglasi po pol leta, čudak pač. Ni pa napisal ničl takega, samo to da je pač monitor zanič (= zanj je to neko dejstvo).
4. žajfa ni zahteval od prodajalca nič, samo seznanil ga je z dejstvi, ta se je odzval zelo napadalno in že v PMjih se vidi da se počuti ogroženo (= znaki paranoje)

Torej imamo soočenje dveh svetov, en je rovtarski hillbilly drug pa nek paranoičen ksenofoben meščan. Zame sta oba enako "čudna", pa upam si trdit da žajfa celo res ne laže in je monitor dejansko dobil kakšno napako (ker kot rečeno osebno vem da 5 let star monitor lahko crkne danes ali jutri, slabi piksli se pa tudi z leti pojavijo samodejno in vedno več).

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.751
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

10.gif

467716-post_slo.gif

Tudi moj pogledje tak.

Je pa takoj po objavi zasebnih sporočil postalo jasno zakaj je OT odlašal z objavo... ker ni kaj takega za objavit in, ker je prenapihnil zadevo. OT je tukaj res na veliko falil in z njim večina, ki se je na njegovo nepotrebno izpostavljanje "problema" odzvala. Le zato, ker je v ozadju "žajfa"?

Se takoj pokaže vsa BEDA ALTER-ja.

467716-post_slo.gif
Poleg nekaterih moderatorjev, bi izpostavil hinavca Jest5, saj ga je obtožil da je ped.., pa kaj njega sploh zanima kaj je Žajfa? Ali ima dokaze, mu ga je Žajfa zarinil, ko take trdi?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
zmaga.gif

Se strinjam z utiševalcem... če bi jaz prodal tako brezhiben monitor, potem bi se žajfinem ZS samo nasmejal...mogoče odgovoril s smajlijem in pika.

Podobno kot avtorski honorarji... če bi jih jaz dobil in bil 100%, da sem si jih pošteno zaslužil bi lepo stopil pred novinarje se jim zasmejal in povedal, da ne nameravam nikakor odstopit, ker sem si ta denar pošteno zaslužil, brez kančka slabe vesti.

Sicer imam pa podoben primer z avtom, ki sem ga prodal, mi je kupec nazadnje pojamral, da sem ga dobro nategnil... po cca. pol leta in opozarjanjem, predno je kupil avto, ker ga dejansko nisem bil pripravljen prodat in mu to večkrat omenil. Ženska me je pa kregala, kaj mu govorim, da naj bom tiho in se naj sam odloči.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif

10.gif

Meni pa se ne zdi normalno, da po par mesecih "reklamiraš" kupljeno rabljeno robo.

Nima mu kaj za pisat glede nakupa.

Al kaj mu je hotel povedati
sprasujem se.gif

Ga le prijateljsko obvestiti, da je crknil monitor? al kaj

Normalno tudi ni da se takoj počutiš ogroženega ko ti nekdo napiše da roba ki si mu jo prodal ne dela.

Pa da začnemo pri dejstvih:
1. žajfa dejansko ni glihal cene na 30EUR ampak je avtor sam takoj v prvo ponudil tako ceno (= v tej temi je en kup pametnjakovičev ki so se obregnili ob tole)
2. avtor je žajfi pri prodaji napisal DA je monitor brezhiben in da NIMA mrtvih pikslov - iz besed bi povzel da je boljši kot nov (če bi sam prodajal 5 let staro robo nebi dal nobene izjave o stanju robe)
3. žajfa se je res oglasi po pol leta, čudak pač. Ni pa napisal ničl takega, samo to da je pač monitor zanič (= zanj je to neko dejstvo).
4. žajfa ni zahteval od prodajalca nič, samo seznanil ga je z dejstvi, ta se je odzval zelo napadalno in že v PMjih se vidi da se počuti ogroženo (= znaki paranoje)

Torej imamo soočenje dveh svetov, en je rovtarski hillbilly drug pa nek paranoičen ksenofoben meščan. Zame sta oba enako "čudna", pa upam si trdit da žajfa celo res ne laže in je monitor dejansko dobil kakšno napako (ker kot rečeno osebno vem da 5 let star monitor lahko crkne danes ali jutri, slabi piksli se pa tudi z leti pojavijo samodejno in vedno več).

Namen žajfinega pisanja po ZS torej je?

Nisem uspel razbrati ...

"seznanitev z dejstvi po mesecih od nakupa je čista neumnost"

Naj žajfa sam pove, zakaj mu je pisal... da slišimo

Potem pa teorije

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
ksz

Nekateri razumete, da ti dvigne pritisk, ko ti nekdo po pol leta začne najedati z lažmi.

In ga nisem ignoriral,ampak sem mu po mojem prijazno povedal, da govori neresnice.

Pa je še kar vztrajal na svojih lažeh. In me obtoževal, da lažem.

Kaj je bil njegov namen? Ni hotel denarja? Zakaj je potem najedal?

Sicer pa nimam pojma, kdo je žajfa, še manj pa, da je to isti uporabnik z drugim imenom.

Ne bo pa me nek prevarant obtožaval, da sem mu lagal in ga ogoljufal. Ni šanse. In bebec se to spomni delati po pol leta.

Očitno ga praktično vsi uporabniki "poznate" in veste, da je čudak - sodeč po komentarjih.

Jaz tega pač nisem vedel.

Po njegovih sporočilih sodeč je ravno dobro kupil prenosnik od nekega uporabnika na Alterju.

Zato mu je začel hoditi moj bivši monitor odveč.

Pa je probal.

Saj sigurno bo čez dve leti zagnjavil tudi tistega, ki mu je prodal prenosnik za 30 eur.

V glavnem sem vas želel opozoriti pred poslovanjem z omenjeno osebo, pa ga, kot sem že omenil, očitno že večinoma poznate.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz pa se strinjam samo v tej točki, da ni bilo treba zadeve javno razgrniti.

Monitor je bil "rabljena roba" in tu velja princip "videno - kupljeno". Rabljena roba ni nikoli izpostavljena garancijskim obljubam, ker - kako boš kot prodajalec rabljene robe garantiral za brezhibnost izdelka, ki ga je naredil nekdo tretji? Niti po strokovni plati to ne gre!

Prodajalcu je prekipelo, ker mu je žajfa začel najedati in pleteničiti okoli tega - kar pa zares ni običajno. Tudi če bi mu Mont monitor šenkal, bi bil Žajfa sposoben reklamirati - je mogoče cigan?

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Je kupil zadevo, sprobal, videl "napake" in bil tiho 5 mesecev. Zgodba ni ravno verjetna. Monitor je uporabljal ves ta čas, zdaj pa ga več ne rabi, ali pa je hin in je probal če si kaj naiven.

Pač, pacient. Vsak, ki kaj prodaja, se kdaj sreča s podobnimi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.419
10.675
113
ja bolj je ironično, da greš to na alter limat. Me zanima starost akterjev.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Žajfa, daj ga na Bolho. Po tejle debati je to najbolj slaven 913N v Sloveniji. Sigurno bo nekaj dobička
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Ja glej pač žajfa je žajfa, ampak ni nikjer iz privatnih sporočil razvidno to kar je avtor tega topica napisal v prvem postu na podlagi katerega se je začela ta debata odvijat kot se je.

Skratka gre za pretiravanje avtorja ki je potem preraslo v splošno zelo primitivno obračunavanje z nekim uporabnikom tega foruma, kar si po mojem mnenju ne zasluži. Pika!

Točno tako. Če si pošten in kritičen do obeh enako, sta avtor teme kakor tudi žajfa enako velika cepca, vsak v svoji kategoriji.

Tole javno linčanje je navadno povečevanje lulčkov posameznih alterjevcev. Je pa zanimivo, da v tem nacionalnem športu spravljanja na nekoga na Alterju vedno najdemo ene in iste vzdevke.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Čredni nagon... zelo negativen, samo nekateri izpadejo veliki in pomembni ravno v taki čredi.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.039
5.650
113
Jaz mislim da je treba žlajfi samo povedat da ima laptop ob strani VGA izhod....in monitor bo takoj s5 uporabljen....in problem bo izginil
smile-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Se strinjam. Če ne bi šlo za Žajfo, verjetno tudi te teme ne bi bilo.

Ja, Žajfa je malo poseben, ampak sigurno vsak med nami na kakšnem področju odstopa od Gaussa. Tale tema me še najbolj spominja na osnovno šolo, kjer se bullyji spravijo na nekoga samo zato, ker pač odstopa od ostalih.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.