Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz
Nekateri razumete, da ti dvigne pritisk, ko ti nekdo po pol leta začne najedati z lažmi.
In ga nisem ignoriral,ampak sem mu po mojem prijazno povedal, da govori neresnice.
Pa je še kar vztrajal na svojih lažeh. In me obtoževal, da lažem.
Kaj je bil njegov namen? Ni hotel denarja? Zakaj je potem najedal?
Sicer pa nimam pojma, kdo je žajfa, še manj pa, da je to isti uporabnik z drugim imenom.
Ne bo pa me nek prevarant obtožaval, da sem mu lagal in ga ogoljufal. Ni šanse. In bebec se to spomni delati po pol leta.
Očitno ga praktično vsi uporabniki "poznate" in veste, da je čudak - sodeč po komentarjih.
Jaz tega pač nisem vedel.
Po njegovih sporočilih sodeč je ravno dobro kupil prenosnik od nekega uporabnika na Alterju.
Zato mu je začel hoditi moj bivši monitor odveč.
Pa je probal.
Saj sigurno bo čez dve leti zagnjavil tudi tistega, ki mu je prodal prenosnik za 30 eur.
V glavnem sem vas želel opozoriti pred poslovanjem z omenjeno osebo, pa ga, kot sem že omenil, očitno že večinoma poznate.
Napisal sem ti en stavek ali dva ti pa kar nekaj filzofiraš in še kr trdiš, da si pošten, poglej javil si se da imaš LCD, seveda brezhibnega, zaupal sem ti, tud testa nisva delal, ker sem ti pač vrjel.
Doma sem ga priključil, se je prižgal, delal, ampak praska je pa ornk globinska, sem drugače kar tak, da merkam stvari, tako kot avto nima v vseh teh letih nobene praske iz moje strani.
Poslustil sem tudi na mrtve pikle (ni tolk moteče) in sliek so nekakšen zmazek.
To da si ga spucal je tak tak, mogoče prahu, umazan pa je še bil.
Men 30 evrov ni drobiž.
Nisem zahteval nič, ker je sistem vidno kupljen si pa nategator.