Težak iz Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz

Nekateri razumete, da ti dvigne pritisk, ko ti nekdo po pol leta začne najedati z lažmi.

In ga nisem ignoriral,ampak sem mu po mojem prijazno povedal, da govori neresnice.

Pa je še kar vztrajal na svojih lažeh. In me obtoževal, da lažem.

Kaj je bil njegov namen? Ni hotel denarja? Zakaj je potem najedal?

Sicer pa nimam pojma, kdo je žajfa, še manj pa, da je to isti uporabnik z drugim imenom.

Ne bo pa me nek prevarant obtožaval, da sem mu lagal in ga ogoljufal. Ni šanse. In bebec se to spomni delati po pol leta.

Očitno ga praktično vsi uporabniki "poznate" in veste, da je čudak - sodeč po komentarjih.

Jaz tega pač nisem vedel.

Po njegovih sporočilih sodeč je ravno dobro kupil prenosnik od nekega uporabnika na Alterju.

Zato mu je začel hoditi moj bivši monitor odveč.

Pa je probal.

Saj sigurno bo čez dve leti zagnjavil tudi tistega, ki mu je prodal prenosnik za 30 eur.

V glavnem sem vas želel opozoriti pred poslovanjem z omenjeno osebo, pa ga, kot sem že omenil, očitno že večinoma poznate.

Napisal sem ti en stavek ali dva ti pa kar nekaj filzofiraš in še kr trdiš, da si pošten, poglej javil si se da imaš LCD, seveda brezhibnega, zaupal sem ti, tud testa nisva delal, ker sem ti pač vrjel.
Doma sem ga priključil, se je prižgal, delal, ampak praska je pa ornk globinska, sem drugače kar tak, da merkam stvari, tako kot avto nima v vseh teh letih nobene praske iz moje strani.
Poslustil sem tudi na mrtve pikle (ni tolk moteče) in sliek so nekakšen zmazek.

To da si ga spucal je tak tak, mogoče prahu, umazan pa je še bil.

Men 30 evrov ni drobiž.

Nisem zahteval nič, ker je sistem vidno kupljen si pa nategator.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Slike monitorja v delovanju!

Prasko boš pa že naredil, pixle čmo pa videt!

Če jih pa ne sproduciraš pa mu nehaj težit oz- še bolje, opraviči se in se zvali pod eno težko skalo, ne rabiš nič s pepelom se posuvat.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Prvo sporočilo:
Za: Mont
Pozno ti pišem, ampak ta monitor, ki si mi ga prodal ima mrtve pixle in eno ornk prasko na ekranu.

ne, ne že takoj isti dan sem ga priključil in potem pospravil v klet. Spucan ni bil.

Jah, drugič raje takih nebrezhibnih stvari ne prodajaj.

WTF je s teboj a si sploh priseben, jest sem sam povedal tebi, da je imel monitor mrtve piksle, kar je normalno za stare LCD je- tisto prasko je bila že prej, samo se jo vidi samo pri prižganem monitorju.
Nisem te pa prosil za filzofiranje temveč da zadeva ni OK, tist IBM je bil vredu.

TO SO VSA SPOROČILA, poslana včeraj iz moje strani, njegovi sporočil pa zaradi zasebnosti ne bom kopiral !!!!!!!!!
zmaga.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.526
434
83
Nekaj mrtvih pikslov v praksi ponavadi ni problem. Odvisno na kakšnem mestu so. Gre za mrtve (črne) piksle ali je fuč le ena barva? Če pa praske, ki je toliko globoka da otežuje branje nisi videl pri prevzemu si si povsem sam kriv.

Bi si pa celotna Alter populacija želela videti sliko tega slavnega monitorja. Po možnosti danes in ne čez 5 mesecev...

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Opravičil bi se mu, če bi monitor deloval brezhibno, tak pa takemu se nimam kaj.
Je doma en LCD star 10let + dela brezhibno, nobenih mrtvih pikslov, nobenih rajsov, slike TOP.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Meni je pred časom tudi nek osebek najedal in "grozil" po ZSju pa pred tem sploh nisva bila v kontaktu.

Takoj sem zadevo javno objavil.
Link, da se bomo še malo smejali?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:

Bi si pa celotna Alter populacija želela videti sliko tega slavnega monitorja. Po možnosti danes in ne čez 5 mesecev...
2207829-images.jpg

Priponke

• 2207829-images.jpg
    2207829-images.jpg
    35,7 KB · Ogledi: 346

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Opravičil bi se mu, če bi monitor deloval brezhibno, tak pa takemu se nimam kaj.
Je doma en LCD star 10let + dela brezhibno, nobenih mrtvih pikslov, nobenih rajsov, slike TOP.

Ti tako lažeš, da še sam verjameš svojim lažem.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
1
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
zmaga.gif

Se strinjam z utiševalcem... če bi jaz prodal tako brezhiben monitor, potem bi se žajfinem ZS samo nasmejal...mogoče odgovoril s smajlijem in pika.
...
Itak, da za tako temo en [cenzura] ni dovolj

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Kszo

Serjete v to temo, k da je govora o jansi in belih.

Drgac pa je mont super prodajalec. Za 30 prodat 19-tko je zame uspeh.
Kje je kupu monitor je vseeno, a da ma lcd mrtve pixle in jih bo dobil, in jih ima kahko tudi nov, je tako jasno kot da krave dajo mleko. To bo razumel tut zajfa.

Mont, ti pa na zs javi od kje me poznas.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Pozabljate, da sem ga prodal že davno nazaj in da z leti cene računalniških zadev padajo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.