davno je pol leta nazaj? drgač pa kot sem rekel, kapo dol. zadeva ni več vredna kot 10€ že dve leti. ampak lej..ratalo ti je..
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Nisem ga takoj obvestil, da je monitor zanič (mrtvi piksli, slabe slike, še CRT star 15 let je prikazal lepše slike, ter praska, ki se jo dobro vidi pri pržanem), ker je to po načelu VIDNO-KUPLJENO, da sm mu pisal po tok dolgem času in da on misli, da se za*ebavam, lažem pa je itak laž iz njegove strani.
Saj je prav, da se piše o nategatorjih kot je avtor te teme, sem kupil mobitel pa se je pokvaril čez kak dan, sem ga dal zrihtat, kupil še en telefon, dal pod garancijo na popravilo, pa se nisem nič pritoževal niti zahteval kupnino, ker je to sistem vidno-kupljeno.
Vem pa da se danes nateguje vsepovprek in an vsakem vogalu, to je za nekatere normalno.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kszo
Serjete v to temo, k da je govora o jansi in belih.
Drgac pa je mont super prodajalec. Za 30 prodat 19-tko je zame uspeh.
Kje je kupu monitor je vseeno, a da ma lcd mrtve pixle in jih bo dobil, in jih ima kahko tudi nov, je tako jasno kot da krave dajo mleko. To bo razumel tut zajfa.
Mont, ti pa na zs javi od kje me poznas.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Saj ga sploh nisem prodajal.
Tu gor sem videl, da ga dotični išče, spomnil sem se, da mi monitor že leta stoji in jemlje prostor in sem se mu javil.
Monitor sem sprobal in očistil (malce prašen zaslon je bil).
Pogledal sem na Bolho za cene in so bile za tak monitor od 45 do 60 eur.
Dal se ga pač toliko ceneje (30 %), kot je bil najcenejši.
Sicer si ga pa ti pred leti videl.
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Link, da se bomo še malo smejali?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Meni je pred časom tudi nek osebek najedal in "grozil" po ZSju pa pred tem sploh nisva bila v kontaktu.
Takoj sem zadevo javno objavil.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
tega pa se ne spomnim, kdo je bil?
En "direktor" iz Medvod.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Videl si ta konkretni monitor, kateremu so miši v kleti požrle pixle.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
A greva skupaj poiskati teme, kjer je žajfa objavljal svojo spolno usmerjenostCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Poleg nekaterih moderatorjev, bi izpostavil hinavca Jest5, saj ga je obtožil da je ped.., pa kaj njega sploh zanima kaj je Žajfa? Ali ima dokaze, mu ga je Žajfa zarinil, ko take trdi?
btw, za kaj vse ti obtožuješ ljudi in to popolnoma brez dokazov... Vzemi eno veliko metlo in začni pucati pred svojim pragom, nato pa bevskaj drugim
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Lej oba bova popustila, on avtor te teme je nategun, jaz naivnež k nisem pred nakupom testiral monitor.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
če ti čez 4 mesece gre sklopka to ni stvarna napaka...