Težak iz Alterja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.915
-8.645
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

467716-post_slo.gif
Poleg nekaterih moderatorjev, bi izpostavil hinavca Jest5, saj ga je obtožil da je ped.., pa kaj njega sploh zanima kaj je Žajfa? Ali ima dokaze, mu ga je Žajfa zarinil, ko take trdi?
A greva skupaj poiskati teme, kjer je žajfa objavljal svojo spolno usmerjenost
confused-1.gif

btw, za kaj vse ti obtožuješ ljudi in to popolnoma brez dokazov... Vzemi eno veliko metlo in začni pucati pred svojim pragom, nato pa bevskaj drugim

A te rajca njegova usmeritev? Si še en kater se je na silo oženil in zato take podtaknjence tako podpiraš?
Kot prvo ne vem zakaj svoje fetiše pripisuješ drugim.
Kot drugo pa nisem oženjen.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Lej oba bova popustila, on avtor te teme je nategun, jaz naivnež k nisem pred nakupom testiral monitor.

Mater si naporen.
10.gif

Blagor tistemu, ki te je zgrešil.

Zdaj se pa malce zberi in sebi odgovori, kako boš lagal. Tvoje izjave:
- monitor sem takoj sprobal,
- monitorja nisem takoj sprobal,
- monitor je bil 5 mesecev v kleti,
- monitor je bil 5 mesecev na podstrehi,
- nisem takoj pisal prodajalcu, ker je bil monitor na eni od zgornjih lokacij,
- nisem takoj pisal prodajalcu, ker je bilo kupljeno po sistemu "videno - kupljeno".

- odloči se že za število pikslov, ki so ti jih genocidirale bele miške,
- aja, slika ni v redu? imaš kar nekaj gumbov za nastavitve. Pa tudi katodni so to že imeli.
stupid-1.gif

- prasko ima? Ma daj ne nakladaj. Očitno bo treba vsako stvar fotografirati, preden jo damo iz rok.
Samo bo boljša varianta kanta.

Nazadnje urejeno:

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj se mi ne.
Gre bolj za to, da me je poba obdolžil goljufije, da bi zaslužil denar.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Opravičil bi se mu, če bi monitor deloval brezhibno, tak pa takemu se nimam kaj.

Ampak težit bi pa začel vseeno, ko rabiš denar?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Jaz pa še kar čakam na sliko...

Kaj ti bo slika, ko je bog ve kaj delal s tem monitorjem pol leta.

Pravzaprav imaš prav. Monitor je tak, kot je bil, afna bi rada samo denar. In ga ne bo poškodoval.

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Tako je kot je Mont rekel...pubec je kupil monitor, kasneje laptop in se je hotel monitora resit. Verjetno ga je sam opraskal ko ga je pospravljal v klet.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Svašta ...... zato je včasih bolje take stvari donirati, kot norcem prodajati.

Sam vsakemu, ki tako kaj rabljenega kupi povem, da bilo kake reklamacije upoštevam samo 8 dni, potem me ne zanima nič več....

Morda mu reči,da ga seveda vzameš nazaj, mu vrneš 30 eur, še prej pa ti mora on plačati uporabnino 10 eur mesečno, in torej naj prinese in plača 20 eur.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Je pač otrok, ko mu ne daš lizike pa gre na drevo jokat, vse sva se dogovarjala preko ZS in tega ne zastopim zakaj mora zdaj čivkat na alterju.
Če bi ga takoj obvestil o napakah bi pa rekel, da so mrtvi piksli nekaj normalnega, za prasko sm pa sam kriv, tak bi blo še isti dan, če ga bi obvestil.

Če kupujem prek bolhe, se zavedam tveganja, da pa gre tak nategun, kot je avtor mi pisat na ZS, da mi proda brezhiben monitor jah nategun prve klase.
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.