Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jah všeč mi je, da je neki novega na našem trgu. Predvsem mi je na zunaj všeč, pa notri se tudi lepo sedi. Pa še avtomatik je bil. Je pa res, da ne poznam konkurence od blizu.
Citat: Uporabnik Diablo pravi:
zame se avti, ki bi si jih nekako zelel peljat pricnejo pri 100 k� + kar jih pa pri nas tako ali tako ni. torej, cemu po golfa, ali pa kio na test?
Pri meni je pa druga spika. Pred recimo pol leta sem firbcal nekaj, kdaj se bodo Lexusi začeli prodajati po Sloveniji. In zdaj kar dobim email, da me bodo v roku parih dni poklicali na testno vožnjo z njim in naj si izberem muziko, ki jo želim poslušat. Me je skoro na rit vrglo. Da ne bi res kdo kaj klical.
Jap, res te bodo klicali. In pri testni prav nič komplicirali, tudi če bi bil 18-leten mulc, bi ti zaupali volan v roke. Ampak muzke pa meni niso ponudili...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.