Se pravi, če jih kupim ne bom falil? Sem mal gledal primerjavo med temi, Dunlop in GY pa ni neke razlike razen pri ceni.Te (samo 16ke) sem imel na svojem avtu. Odlične v snegu skozi več sezon.
Se pravi, če jih kupim ne bom falil? Sem mal gledal primerjavo med temi, Dunlop in GY pa ni neke razlike razen pri ceni.
Sem dobil dve dobri ponudbi za zimske gume (215/55/17) in sicer za Yokohama W.drive V905 in pa Hankook Winter i'cept EVO2 W320 pa nevem za katero se naj odločim. Katero predlagate? Najbolj se mi gre za vožnjo po mokrem (ledu) pa tudi v sneg če gre je fajn
Kaj pa to ko sem slišal da je full pomembno kje delajo gume. Kje sta narejeni ti dve gumi za naše tržišče?
Sem dobil dve dobri ponudbi za zimske gume (215/55/17) in sicer za Yokohama W.drive V905 in pa Hankook Winter i'cept EVO2 W320 pa nevem za katero se naj odločim. Katero predlagate? Najbolj se mi gre za vožnjo po mokrem (ledu) pa tudi v sneg če gre je fajn
Kaj pa to ko sem slišal da je full pomembno kje delajo gume. Kje sta narejeni ti dve gumi za naše tržišče?
Tega ti pa ne bom naovedal. Jaz sem mel 16, ti imaš 17. Jaz sem jih mel pred ene 5 leti do predlani, ti kupuješ zdaj.Se pravi, če jih kupim ne bom falil? Sem mal gledal primerjavo med temi, Dunlop in GY pa ni neke razlike razen pri ceni.
To, da je skpno druga na testu, ne pomeni prav dosti, Treba je gledat ubrstitev/rezultate po kategorijah oz. lastnostih in primerjat s svojimi zahtevami in potrebami.Yokohamo (215/60/16) sem vzel 3 leta nazaj, ko je bila druga na testu, pa še cena je bila bistveno ugodnejša od Goodyear, Continental ipd.
Kako so prišli na drugo mesto, mi ni jasno, ker so bile že kot nove na mokrem komaj kaj boljše od starih GY, naslednjo zimo se mi je pa prvič zgodilo, da sem obstal na cesti z nekaj cm snega in brez keten nisem mogel več naprej (medtem ko so drugi vozili mimo bp). Nikoli več.
To, da je skpno druga na testu, ne pomeni prav dosti, Treba je gledat ubrstitev/rezultate po kategorijah oz. lastnostih in primerjat s svojimi zahtevami in potrebami.
Pozdravljeni
Imam pnevmatike 215/60 16. Kaj pravite na Savo HP2? Lani so bile zelo dobro ocenjene. Ima kdo izkušnje s to pnevmatiko?
Hvala
Sicer sem kupil GY ultragrip perfomance gen1, toda iz tvojega odgovora sem razbral, kot da se bojiš kakšne ga napada, če gume nebi bile OK. Nikakor nebi nobenemu očital. Gume sem sam kupil in s tem sem sam krivec. Hvala za pomoč drgač.Tega ti pa ne bom naovedal. Jaz sem mel 16, ti imaš 17. Jaz sem jih mel pred ene 5 leti do predlani, ti kupuješ zdaj.
Kar sem napisal ti je lahko v pomoč, ni pa nujno, da bodo tudi te, ki jih ti kupuješ, OK.