Full dobr ej Kaj bi pa ti kaj priporočal za 225/45/18 dimenzijo?
Tebi za na bavarca? Conti ali GY.
Full dobr ej Kaj bi pa ti kaj priporočal za 225/45/18 dimenzijo?
Hmmm. Moja prvi, da je chr odličen v snegu, da že tako redko zakoplje, če pa, se pa lepo potegne naprej ...A to je Gen4? Pri Gen3 jaz še nisem imel takega problema, pri speljevanju rahlo zakoplje brez problema, ko imaš enkrat hitrost pa "pedal to the metal" prav tako koplje in lepo pospešuje po snegu, pri tem pa veselo utripa lučka (brez piskanja) za VSC.
Pri Gen2 sem bral tudi o velikih problemih v snegu, upam da ni Toyota šla korak nazaj z novo generacijo.
če še nisi obstal imaš hudo srečo. ker Prius ma najbolj glup ASR sistem kaj je možno (za vse HSD Toyote velja). ko začnejo kolesa kopat zmanjšuje moč do zaustavitve. Ko stojiš pa nimaš šanse da spelješ če vsaj malo zakoplje. jaz sem prvo vožnjo v snegu počakal. En mali zametek, kjer bi šlo skozi bp z rahlim kopanjem. Tak se je pa en pred mano ustavo, da sem se mogo še jaz in to je bil tudi zaključek zgodbe. Ko sem hotel speljat se avto ni odzival na gas. Ker kak je kolo hotelo malo zakopat je čisto izklopil. Signala pa tudi nisem mel da bi tisti glup postopek izklopa ESP-ja poguglal. v glavnem v 45 minuto zajebavanje se je vse skupaj razvilo. Folk pametn daj gas, nihaj naprej nazaj itd. En se je celo v avto vsedo češ kak bo zaj on situacijo rešo in rešil kot princ na belem konju. Revež ni znal niti ročne spustit pa avta zalaufat dokler nisem odkopal snega do asvalta en meter pred avtom da sem ustvaril nek zalet ni šlo. Tako da pazi, da se ne zaustaviš v 10-15cm globokem snegu
To ja. Hvala
Conti prej. GY niso konstantne skozi celotno dobo.Tebi za na bavarca? Conti ali GY.
215/55r17, kakšne zimske bi priporočili?
Conti prej. GY niso konstantne skozi celotno dobo.
Conti prej. GY niso konstantne skozi celotno dobo.