Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Haha, marsikomu ste zaprli kljun, tudi meni.
ta test ni nobenemu kljuna zaprl...ti kvazi strokovnjaki ki so ocenjevali to vodljivost in "občutek" so pač po mojem bili malo pristranski...me zanima če je preizkuševalec vedel katere gume vozi, ali so vsaj za to poskrbeli, da bi vsaj ta subjektivni del izločli...sicer to so rekli daje to bilo zagotovljeno...ampak dvomim, ta dva tipa sta videla gumo od zunaj...
rezultati sploh niso tako porazni kot hoce nekdo tukaj dramatizirati...najbolj slabe so v delu kjer ocenjujejo "občutek"...in gumo gledajo kot da so strokovnjaki za gumi zmes in vejo točno kaj posamezna obraba pomeni za oprijem in nadaljnje obnašanje gume...razlika zaviralne poti v mokrem za 1,5 metra...ni glih neka kriticna zadeva niti niso ostale zadeve...
me zanima kdo bo sedaj tukaj zaslužil pri novih gumah in kako bodo obrazložli dobavitlu da to niso ok gume...kr na neki podlagi AM revije hahah bi rad vido te dokaze na sodiscu...
v glavnem klasično slovenska zgodba...nekdo se nekaj spomni, pop tv pobere in to je ze sveta resnica...kr nekaj
nevarna guma my ass...zaviralna je najkrajša...
MNZ pa tudi smeh...zaupa test novinarjem...hahah dol padem od smeha...dobro da niso angazirali dunlopovega testnega voznika