Prvič to berem.Nimam odgovora, le cs bos kupoval v Merkurju, sfehtaj za popust. 20% gre.
Danes je tudi pri meni izpustil pomivalni stroj, nek BEKO. Sicer bi se ga verjetno dalo popraviti in zamenjati spodnji propeler, vendar mi gre počasi že na kuratz in bi ga rad zamenjal.
Pečica in steklokeramična plošča sta Bosch, zato bi rad imel tudi pomivalni stroj Bosch. Trenutno je do 15.01.2022 akcija pri Bosch-u, saj če kupiš v tem času, ti pripada 5 let garancije.
Mimovrste nima na zalogi praktično nič, v Merkurju pa je stanje boljše. Me pa zanima kaj kupiti, recimo tam nekje do max. 700€. Pomivalni stroj dela praktično skoraj vsak dan, v gospodinjstvu sva pa dva.
Nimam pojma kaj vpliva na ceno, predvidevam pa da energijski razred, število pogrinjkov in različni programi.
Prosim za nasvet, kaj kupiti v tem cenovnem razredu, pa da je dobavljivo...
Lp
Jaz sem prejšnji teden spraševal za določen pomivalni stroj od Boscha in sem dobil odgovor, da se pričakuje dobava v 22 tednu leta 2022.Danes je tudi pri meni izpustil pomivalni stroj, nek BEKO. Sicer bi se ga verjetno dalo popraviti in zamenjati spodnji propeler, vendar mi gre počasi že na kuratz in bi ga rad zamenjal.
Pečica in steklokeramična plošča sta Bosch, zato bi rad imel tudi pomivalni stroj Bosch. Trenutno je do 15.01.2022 akcija pri Bosch-u, saj če kupiš v tem času, ti pripada 5 let garancije.
Mimovrste nima na zalogi praktično nič, v Merkurju pa je stanje boljše. Me pa zanima kaj kupiti, recimo tam nekje do max. 700€. Pomivalni stroj dela praktično skoraj vsak dan, v gospodinjstvu sva pa dva.
Nimam pojma kaj vpliva na ceno, predvidevam pa da energijski razred, število pogrinjkov in različni programi.
Prosim za nasvet, kaj kupiti v tem cenovnem razredu, pa da je dobavljivo...
Lp
Hja ce prides, poves "to bom mel", so itak najraje. Iz izkusenj pa ti povem, da 20% bp.Prvič to berem.
Mogoče razstavni eksponat.
Naročil bi preko spleta, tako da to ziher odpade.
Danes je tudi pri meni izpustil pomivalni stroj, nek BEKO. Sicer bi se ga verjetno dalo popraviti in zamenjati spodnji propeler, vendar mi gre počasi že na kuratz in bi ga rad zamenjal.
Prosim za nasvet, kaj kupiti v tem cenovnem razredu, pa da je dobavljivo.
Prvič to berem.
Mogoče razstavni eksponat.
Naročil bi preko spleta, tako da to ziher odpade.
Odvisno kter model je uzel.Ker vse res nimajo na zalogi...LOL... nas so podobno hoteli napeljat, pa so imeli pralnega v Harvey normanu..na zalogi.
Res je katastrofa z dobavo.Sam sem tud čakal na kombinirano pečico, cela 2 meseca da sem jo dobil...Narocil Miele pralni in susilni. Predvidena dobava 25.3.2022.
res je, ampak zakaj bi se šel eksotiko in čakal 4 mesece nanjo, razen če ne nucam. O wait...če ne rabim pol pač ne kupim. Najbolj ekološko. Ista zgodba z avtomobilom, da bi nanjga čakal pol leta...WTF.Odvisno kter model je uzel.Ker vse res nimajo na zalogi...
In kako si zadovoljen z Miele,je razlika od prejšnjega stroja,samo delovanje itd?A si uzel z Twindos?res je, ampak zakaj bi se šel eksotiko in čakal 4 mesece nanjo, razen če ne nucam. O wait...če ne rabim pol pač ne kupim. Najbolj ekološko. Ista zgodba z avtomobilom, da bi nanjga čakal pol leta...WTF.
Hmm...jz nikol ne dobim zmučkanega perila iz stroja.A ga nabaše na max?Možnih je več vzrokov.Preveč poln boben,visoka temperatura,visoki obrati ožemanja...nismo zadovoljni , cote se muckajo - stroj jih enostavno "uničuje", tako da....ženka jamra ni še pa posredovala na miele... ne vem kaj čaka..da se navadi verjetno. Sem povečal dozirnje vode, mogoče je malo bolje z zunanjimi čistili in podobno. Še ugotavljamo.
Tehnično nimam nobenih pripomb, je izdelek višjega ranga...in z razlogom mal dražji...sicer smo v rangu 1000€.... tisto za 1500 in več, je pa že mal bizarna cena.
Ja twindos.