visek_izobrazbe
Guru
Bom videl ali bo šlo gladko, ali bo kakšna jeba.
glej meni sicer je kuhinja glanz nova vrata brez težav premenjali
Bom videl ali bo šlo gladko, ali bo kakšna jeba.
Mislim da je moja skoraj enaka, vsaj barva.evo brez čelne plošče, z original čelno ploščo in s kuhinjsko fronto
To pišeš za front plato?Boscha sem dal notri kako leto nazaj. V navodilih piše, kako daš vrata gor. Kako luknjo je treba zvrtati, zato pa bo notri šablona (iz papirja). Luknje iz bekota na boscha ne bodo iste.
Pipo verjetno ima smisel menjati,. če bi kdo to pipo po končanem programu zapiral. Kar pa najbrž nihče ne dela.
Kakšnega si pač kupil. Če ni vgradni, potem je kompleten in ne boš imel fronte od kuhinje. Če pa je vgradni, pa se front plata prestavi s starega.To pišeš za front plato?
Predvidevam, da je stroj kompleten in da samo priključim vodo, odtok in štrom.
Kakšnega si pač kupil. Če ni vgradni, potem je kompleten in ne boš imel fronte od kuhinje. Če pa je vgradni, pa se front plata prestavi s starega.
če ga ima brez fronte, vrata nimajo dovolj teže in ne ostajajo odprta. V tem primeru ti ne bodo ostale odprte pod kotom 90 stopinjFronta gre iz prejšnjega na novega (v kolikor ima fronto od kuhinje), le kakšno luknjo je potrebno na novo naresti, česar se pa od spredaj ne vidi. Lahko ga imaš tudi brez, vendar izgleda čudno, saj boš gledal montažno ploščo, kar pa na samo delovanje stroja ne vpliva.
Odvil sem kar nekaj vijakov, vendar zaman. Nekje zgoraj ga klema, videti pa ni nič. Ne bom se sam jjebal in izgubljal živce. Jutri popoldan pride majster in bo zrihtal.Če ni nikjer vidnih vijakov ga potegni ven! Navadno sta 2 vijaka samo v rob omarice od spredaj (ko odpres vrata), vcasih se kak zgoraj v pult...
pri smegu se definitivno da štelati natezalec za odpiranje vrat. Torej na težo nastavljati.če ga ima brez fronte, vrata nimajo dovolj teže in ne ostajajo odprta. V tem primeru ti ne bodo ostale odprte pod kotom 90 stopinj
pri smegu se definitivno da štelati natezalec za odpiranje vrat. Torej na težo nastavljati.
kaj ta smeg je dobra firma?