linkAha, tableto (ki, mimogrede, stane 7ct) bos pa prelomil na pol al kaj?
linkAha, tableto (ki, mimogrede, stane 7ct) bos pa prelomil na pol al kaj?
Daš eko program in se ne sekiraš. Novejši stroj porabi isto ali pa manj.razmišljam na glas: ker imam nekaj posode, ki bi jo rabil imeti pomito do jutri, pa jo je skupaj ravno za spodnjo polovico stroja.
kaj ti na roke pomivaš je tvoja stvar. jaz sem pomivalca kupil zato, da mi ni treba na roke pomivati, še posebej če ne gre samo za en krožnik. in takrat pač zlijem manj gela. polovično pomivanje je ena funkcija, ki je bila meni uporabna, vidim da tebi ni. meni se večina od programov na boschu zdi neuporabnih, pa zato ne zganjam cirkusa.In ročno pomivanje je "mimo/bedasto/...
Če pač kaj nujno rabiš, pomiješ ročno. Jaz en krožnik pri praznem stroju pomijem ročno. Hudo, a ne?
Ali pa vklopiš in ti je vseeno, koliko posode je not...
Se opravičujem, nisem hotel vplivati na tvoje navade, samo napisal sem svoje...kaj ti na roke pomivaš je tvoja stvar. jaz sem pomivalca kupil zato, da mi ni treba na roke pomivati, še posebej če ne gre samo za en krožnik. in takrat pač zlijem manj gela. polovično pomivanje je ena funkcija, ki je bila meni uporabna, vidim da tebi ni. meni se večina od programov na boschu zdi neuporabnih, pa zato ne zganjam cirkusa.
Eurospin 100kos skatla. Uporabljam ze 2 leti samo to. Pere isto kot najdrazji jar (1e/blazinico), susi mogoce 10posto slabse, pa se to samo plastikolink
Kateri stroj danes nima ½?Se opravičujem, nisem hotel vplivati na tvoje navade, samo napisal sem svoje...
Delaj, kar ti paše, jezit se ni treba...
Moj... Kakih 10+ let star Bosch...Kateri stroj danes nima ½?
Mogoče je bilo, konec 2023 več ne.Ni res, najkrajsi program na novem bošu (ajde, par let star) imam 29min, ostali pa se dajo krajsat....
Tole je najkrajši program za serijo 6, letnik 2022. Nekako dvomim, da bi iz tega šli kar na 1,5 urni "kratek" program...Mogoče je bilo, konec 2023 več ne.
Start?super. Katera tipka potem to zažene?
zgleda imava istega / zelo podobnega. Aja, če ga nimaš online ga daj, dobiš 2 dodatna programa.Tole je najkrajši program za serijo 6, letnik 2022. Nekako dvomim, da bi iz tega šli kar na 1,5 urni "kratek" program...
Kok sm gledu,ima samo Miele profesionalna serija aparatov,avtomatsko doziranje v pomivalnih strojih.So pa cene od 3.375 eur naprej.Ima kakšen gospodinjski pomivalni stroj opcijo uporabe tekočega detergenta in izpiralca, ali je to samo pri profesionalnih?