BTK kje narejen, itak g a je sestavljal "bosanc"....Pralni stroji Asko,so tudi Made in Slo.Sm preveril v Big bangu.Tipsko ploščico aparata,k sem vrata odprl...
BTK kje narejen, itak g a je sestavljal "bosanc"....Pralni stroji Asko,so tudi Made in Slo.Sm preveril v Big bangu.Tipsko ploščico aparata,k sem vrata odprl...
Ti je Mile lepo povedal, kaj moraš storiti.Uveljavljaj stvarno napako...itak je stroj v samem začetku pokazal...kaj sledi v prihodnje...Serviserji ti bodo rekli,da si ti narobe neki naredu...in še boš nazadnje plačal...V Gorenju so vsega zmožni...kaj vse slišim...
Ali ko ga prižgeš vseskozi nabija izhodno pumpo za spraviti vodo ven, če je tako ti nekaj spušča v stroju in ko pade v dno se sproži aqva stop in vklopi pumpo za vodo ven, seveda se tam po nekaj dneh posuši in spet dela, dokler spet voda ne prikaplja......Nadaljevanje:
Pomivalc je sam od sebe začel delati, serviser je vseeno prišel, pregledal, nekaj zategnil, kao serijska napaka in odšel. Danes mati zalaufa.....ne dela, ista napaka.
Če je prisotno puščanje in je dovolj vode na dnu da dvigne plovec in prorži stikalo za izliv , se ne posuši kar tako samo od sebe v par dneh.Vem ker sem imel tak problem.Ali ko ga prižgeš vseskozi nabija izhodno pumpo za spraviti vodo ven, če je tako ti nekaj spušča v stroju in ko pade v dno se sproži aqva stop in vklopi pumpo za vodo ven, seveda se tam po nekaj dneh posuši in spet dela, dokler spet voda ne prikaplja......
Samo v info, že vsaj 10 let in več ni več plovcev v kadi spodaj, ker reagirajo dobesedno na 0,1 dl vode, pa veš, kako malo je to.....Če je prisotno puščanje in je dovolj vode na dnu da dvigne plovec in prorži stikalo za izliv , se ne posuši kar tako samo od sebe v par dneh.Vem ker sem imel tak problem.
Se pa to(če je voda spodaj v prostoru kjer je "tehnika") zlahka prekontrolira s sprednje strani spodaj za pločevino pod vrati(no vsaj pri našem omivalcu lahko.PS=Bosch,...mal starejši)
ja res je , govorim 15 let starem stroju, ki ma plovecSamo v info, že vsaj 10 let in več ni več plovcev v kadi spodaj, ker reagirajo dobesedno na 0,1 dl vode, pa veš, kako malo je to.....
Čeprav je res uveljavi stvarno napako in nj se j.... potem pa kupi, kaj boljšega. Sam ta trenutek bi ali Samsung, ali Miele ali Bosch vendar vsekakor takega, ki ima celo kad RF in ne samo spodnjega dela, gor pa plastiko barvano na RF. To je vsaj višji srednji rang. Uporabljam pa, ja usedi se, 22 let star Miele, ki me je, kar sezul, po kvaliteti pranjaa, žal pa tudi po iskanju ene čudne napake lani, za kar smo 3 krat podirali mašino, da smo našli v odtoku 3 češnjeve peške, ki so upočesnjevale izstopno pumpo in ta zato ni uspela vode izvreći v predvidenem času in je nastopil error . Zanimivo, tako stara mašina ima namensko sušenje tudi plastiko v nulo posuši, nekaj, kar Bosch pozna šele ene 10 let.
care..par postov višje smo ti na dušo polagali da se velenjske robe ogni kot hudič križane vode...zdaj je kar je....boš pač ta cajt pral na rokeNadaljevanje:
Prijavil napako preko neta, po dveh dneh odgovorili in rekli, naj opišem napako.Itak sem jo že v prijavi. Potem so mi še 1x poslali mail, da če stroj ni pravilno priklopljen in da če se nisem držal njihovih navodil, bom moral serviserja plačati... Danes sem jih imel dovolj in sem jih poklical, jim malo glasneje pojasnil stvari, jih skoraj poslal tja v globine, odkoder so prišli in sem končno le dosegel, da so vsaj odprli sevisni nalog. So mi pa v tem nalogu objasnili, da je trenutno gužva in da se malo dlje čaka na serviserja. Ob tej kvaliteti se ne čudim...
Jaz imam Bosch, ta pomivalc je mama hotela. Saj veš, starejši ljudje prisegajo na stare znamke.... Sem jo poskusil prepričat, ampak brez uspeha.care..par postov višje smo ti na dušo polagali da se velenjske robe ogni kot hudič križane vode...zdaj je kar je....boš pač ta cajt pral na roke
kvaliteta njihovih aparatov je vsaj za naš trg obupna za tujino se vseeno bolj potrudijo, samo tud v tujini niso rangirani kot bogve kak manufaktor
Ti tudi misliš, da na eni liniji sestavljajo stroje za SLO in exYU, na drugi pa za razviti zahodni svet?care..par postov višje smo ti na dušo polagali da se velenjske robe ogni kot hudič križane vode...zdaj je kar je....boš pač ta cajt pral na roke
kvaliteta njihovih aparatov je vsaj za naš trg obupna za tujino se vseeno bolj potrudijo, samo tud v tujini niso rangirani kot bogve kak manufaktor
Itak da ja, za exYU priložijo navodila samo v "jugoslovanščini" za ostalo Evropo pa v več jezikih!Ti tudi misliš, da na eni liniji sestavljajo stroje za SLO in exYU, na drugi pa za razviti zahodni svet?
ti misliš da zahodni svet kupuje gorenje?Ti tudi misliš, da na eni liniji sestavljajo stroje za SLO in exYU, na drugi pa za razviti zahodni svet?
V BHS Nazarje sestavljajo Beko?Bi bilo zanimivo videti te dolge nose, ko bi ugotovili da se Bosch, Miele, Aeg itd. dela v enakih tovarnah kot Beko....
Bi bilo zanimivo videti te dolge nose, ko bi ugotovili da se Bosch, Miele, Aeg itd. dela v enakih tovarnah kot Beko....
Ne rabiš me to prepričevat, tudi jaz sem proti Gorenju. Pravim samo, da se vse sestavlja na isti liniji in da blago za razvite trge nima "posebne obdelave".ti misliš da zahodni svet kupuje gorenje?
v at in de v vseh apartmajih kjer smo se zadnjih par let nahajali so noter miele , siemens bosch, aeg...vse ostale odpade...verjetno z razlogom. gorenje beko je očitno za balkan. Tega vejretno ne bodo zmogli niti kitajci naprej pušnit.
V enakih morda, v istih pa ne.Bi bilo zanimivo videti te dolge nose, ko bi ugotovili da se Bosch, Miele, Aeg itd. dela v enakih tovarnah kot Beko....