nutela iz nemčije je ista pri nas, nutela iz poljske je pa drugačna. tudi thomy iz srbije vs švice je drugačen
miele, boš, itd se ne sestavlja v velenju.
verjamem, sej verjetno v kakšnih rupah najdeš tudi bekota in podobno cenene modele.Ne rabiš me to prepričevat, tudi jaz sem proti Gorenju. Pravim samo, da se vse sestavlja na isti liniji in da blago za razvite trge nima "posebne obdelave".
Sicer pa ne boš verjel, ampak v Londonu dve leti nazaj sem v apartmaju videl Gorenjev pralni stroj.
nutela iz nemčije je ista pri nas, nutela iz poljske je pa drugačna. tudi thomy iz srbije vs švice je drugačen
V Sloveniji se večinoma prodaja Nutela iz Poljske, ki ni enaka nemški, se pa dobi tudi "nemška" pri nas (baje v DM) in ta je 100% identična z nemško.Ne pa ni. Pa me ne rabis prepricevat. Ker sem imel eno ob drugi. Pa smo pokusali, pa nisem bil sam. Sestava po nalepkah identicna. Ista zadeva z Lenor mehcalcem.
smeg?V Sloveniji se večinoma prodaja Nutela iz Poljske, ki ni enaka nemški, se pa dobi tudi "nemška" pri nas (baje v DM) in ta je 100% identična z nemško.
Bela tehnika, posebej pomivalci pa je čisto druga zgodba. Konkretno par let nazaj so se VSI širine 45cm izdelovali v eni italijanski fabriki.
Ne vem, se ne spomnim, so pa bili tudi Gorenjevi od tam.smeg?
jp potem smegNe vem, se ne spomnim, so pa bili tudi Gorenjevi od tam.
Si sam dobro zaključil...eno so prehrambeni izdelki, drugo pa tehnika. In verjami, da velika večina proizvajalcev tehnike ne razlikuje med različnimi trgi."Posebne obdelave" mogoce ne, so pa eni modeli namenjeni za nemski, avstrijski.. trg, drugi modeli pa za drugorazredne drzave.
Lahko recimo iz osebnih izkusenj potrdim, da je nutela iz Nemcije drugacna od nase. Isto mehcalec (lenor) ni enak nasemu. Sicer to ni tehnika, pa vseeno.
In kaj mislite, od kod pride za Slovenski trg?
kter rang?nižji je Češka (mam sušilc od tam), višji je Nem, nekaj je kupljenega programa (boš/simens/liebherr, sam namest teh brošk piše miele)In kaj mislite, od kod pride za Slovenski trg?
Se strinjam.Pojav korozije na stiku med solnico in kadjo in posledična sprožitev zaščite pred prelivanjem na 6 tednov starem stroju pa bi bila težko krivda stranke.
Lp