Ja toliko pa že veš o davkih, da ti je ta odgovor jasen.Vsi ali samo davcni zavezanci?
To je jasno. Ciljal sem na subvencijo. Se izkljucuje z ddv ali gre obojeJa toliko pa že veš o davkih, da ti je ta odgovor jasen.
DDV se poračuna in to lahko naredijo zgolj DDV zavezanci; medtem ko smo davčni zavezanci vsi polnoletni in vse pravne osebe.
Za podjetja:To je jasno. Ciljal sem na subvencijo. Se izkljucuje z ddv ali gre oboje
Ni potrebe po dveh urnikih, vse kar nastavljaš v časovnem obdobju 24 ur se samo prestavlja. Če ga nastaviš na predgretje ob 6,30 to izvede in potem če nastaviš predgretje na 15h in ko to zaključi se zopet postavi na predgretje naslednji dan na 6,30Problem je v tem da imas moznost samo enega urnika. Rabil bi dva urnika,. Jutranjega in popoldanskega.
Oziroma tako kot imajo telefoni z alarmi(vikendi, delovniki, izbrani dnevi, 1x...)
Mogoce kak updejt v.prihodndosti.
Jaz ne uporabljam predgretja baterije, imam 15 minutne voznje in se mi ne zdi smiselno. . Filam ga pa obicajno 2x tedensko. Mogoce 1x ko bo res mraz stisnil.
Avto greje baterijo celo ko ga filas z AC..