Teslo v Tesli Y

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.242
2.517
113
To je jasno. Ciljal sem na subvencijo. Se izkljucuje z ddv ali gre oboje
Za podjetja:
Namen in upravičenci:

Namen javnega poziva je spodbuditi nakup okolju prijaznejših vozil, namenjenih za cestni promet in s tem zmanjšati emisije CO2, onesnaženje z delci PM10 ter druge emisije iz prometa za pravne osebe:

• pravne osebe javnega prava, ki imajo stvarno premoženje v svoji lasti, razen neposrednih uporabnikov državnega proračuna;
  • nevladne organizacije s statusom nevladne organizacije v javnem interesu, skladno z zakonom, ki ureja nevladne organizacije;
  • pravne osebe zasebnega prava, ki imajo pravico do odbitka DDV, skladno s c) točko 66. člena Zakona o davku na dodano vrednost (Uradni list RS, št. 117/06 in nasl.; v nadaljnjem besedilu: ZDDV-1), in sicerza nakup vozil, ki se uporabljajo za opravljanje dejavnosti prevoza potnikov in blaga, dajanje v najem in zakup (razen vozil, ki se uporabljajo za namen nadaljnje prodaje), za nakup vozil, ki se uporabljajo v avtošolah za izvajanje programa usposabljanja iz vožnje v skladu z veljavnimi predpisi, za nakup kombiniranih vozil za opravljanje dejavnosti javnega linijskega in posebnega linijskega prevoza ter za nakup osebnih specialnih vozil, prilagojenih izključno za prevoz pokojnikov;
  • pravne osebe zasebnega prava, ki v času vložitve vloge niso zavezanci za DDV in skladno z ZDDV-1 nimajo pravice do odbitka DDV.

mags

Fizikalc
11. nov 2020
205
98
28
Problem je v tem da imas moznost samo enega urnika. Rabil bi dva urnika,. Jutranjega in popoldanskega.
Oziroma tako kot imajo telefoni z alarmi(vikendi, delovniki, izbrani dnevi, 1x...)
Mogoce kak updejt v.prihodndosti.
Jaz ne uporabljam predgretja baterije, imam 15 minutne voznje in se mi ne zdi smiselno. . Filam ga pa obicajno 2x tedensko. Mogoce 1x ko bo res mraz stisnil.
Avto greje baterijo celo ko ga filas z AC..
Ni potrebe po dveh urnikih, vse kar nastavljaš v časovnem obdobju 24 ur se samo prestavlja. Če ga nastaviš na predgretje ob 6,30 to izvede in potem če nastaviš predgretje na 15h in ko to zaključi se zopet postavi na predgretje naslednji dan na 6,30

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.756
6.750
113
pri taščici
Se pa lazje vsedem v mrzel avto kot pa prekurjenega na 60C.
Ce pa se spomnim, pa ga seveda vklopim itak v.petih minutah pogreje avto, sedeze, volan, celo gretje stekla spredaj zadaj vklopi ceprav tega ne rabim ker je pod nadstreskom avto.

mags

Fizikalc
11. nov 2020
205
98
28
Ma ne gre se za ogretost kabine ker se itak segreje takoj , da o volanu in sedežih ne zgubljamo besed , predvsem je tu temperatura baterije , ki je pri - 8 kar "zaspana"

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
A se to kaže v zmanjsani zmogljivosti, torej slabsi pospeski? Ker hladen elektricni skiro npr. ne gre nikamor.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Evo ti ga na:

:)

1701946643187.png

Podobne teme

I