Ja, morda kamijon. MB avto pa po sedmih letih obstane s programirano okvaro, ki je ekonomska totalka.lol, to star mercedes naredi 50 mio kmjev
tako da na koncu žalostna zgodba.
Kdor ima Teslo bo Tesla imela najcenejše polnjenje (v razmerju s hitrostjo) .Kateri app uporabljate za iskanje polnilnic?
Samo Tesline ali še kaj drugega
Ne razumem točno vprašanja? Sicer vem da je Netflix free notri, ampak jaz sem se kar v svoj račun vpisal, ker mi je kul, da so moji favoritesi notri in da lahko nadaljujem kje. Je pa res da sem Netflix imel do zdaj v avtu točno 2x prizgan.Vprašanje - Netflix v Tesli...
ccc.. včeraj sem svojo gospo "čakal rahlo dolgo" v avtu (Tesla Y)... sem si poskusil nastaviti Netflix... ki ga imamo sicer v naročnini
vendar je omogočena samo nastavitev Netherlands in očitno račun iz NL... a ni mogoče uporabljati Netflixa s SLO računom Netflixa?
ali delam kaj narobe ?
ja, saj v tem je problem,.. ne gre mi vpisati mojega accounta... mi samo nizozemsko varianto ponuja... nakup nove naročnine...Ne razumem točno vprašanja? Sicer vem da je Netflix free notri, ampak jaz sem se kar v svoj račun vpisal, ker mi je kul, da so moji favoritesi notri in da lahko nadaljujem kje. Je pa res da sem Netflix imel do zdaj v avtu točno 2x prizgan.
Meni je uspelo brez zapletov z domacim (slovenskim) accountom… Je pa res, ce se prav spomnim, da je tud meni avtomatsko ponujal nizozemski jezik… Po prijavi vse OK.ja, saj v tem je problem,.. ne gre mi vpisati mojega accounta... mi samo nizozemsko varianto ponuja... nakup nove naročnine...
bom še enkrat poskusil...