Razumem, prave bolečine lastništva Tesle,To pa lahko, ampak to je ze napor. Tako kot prestavitev noge z gasa na.zavoro.
Razumem, prave bolečine lastništva Tesle,To pa lahko, ampak to je ze napor. Tako kot prestavitev noge z gasa na.zavoro.
Razlog da ne kupis tesle, ampak kupiš Lado.Razumem, prave bolečine lastništva Tesle,
ja, Y rwd, LFPTo pa lahko, ampak to je ze napor. Tako kot prestavitev noge z gasa na.zavoro.
kajote
Imas rwd z LFP?
Mah, meni niti prwdgretje baterije ne pomaga veliko. Dva ovinka v klanci pa spusti(pa ze prej ne drzi na polno, takp da ne grejem vec. Sem pa ene 2x probal.ja, Y rwd, LFP
je zdaj v hladnem občutna sprememba v regeneraciji... prej za toplega mi je sistem (one pedal drive) deloval v nulo, praktično bremze rabil nisem, .. sedaj pa vedno... regeneracija rabi kar dolgo časa, da (vsaj delno) prime...Mah, meni niti prwdgretje baterije ne pomaga veliko. Dva ovinka v klanci pa spusti(pa ze prej ne drzi na polno, takp da ne grejem vec. Sem pa ene 2x probal.
Regenrracija se povrne sele.ko naredim nekaj 10km tudi po AC..reginonalka ne pomaga veliko.
Ce bi jeseni in spomladi vozil varcno v koloni bi porabil "pol" manj kot sedaj na kratke razdalje.je zdaj v hladnem občutna sprememba v regeneraciji... prej za toplega mi je sistem (one pedal drive) deloval v nulo, praktično bremze rabil nisem, .. sedaj pa vedno... regeneracija rabi kar dolgo časa, da (vsaj delno) prime...
poraba energije pri hladnem pa tudi občutno večja.. na poti domo (60+ km) bi bilo smiselno predgreti.. je pa res sitno, da bi vedno nastavljal timer za predvklop...
moral bi biti gumb v aplikaciji.. predgretje.. ki bi ga stisnil primerno prej.. in bi to bilo to...
PS: sicer mislim, da bo vgrajena ta opcija v dodatek: https://enhauto.com/knob ali https://enhauto.com/s3xy-buttons
bom tole vsekakor preizkusil... mi kar kak gumb tu in tam manjka...
In kje ti bodo tole na displayu povečali?Mah men je fajn, evo še ena današnja, kako lepo sneži zunaj!
obtajajo tudi aftermarket prstani, za odklepanje avta (med drugim)aftermarket gumbi za teslo... epiš.
Za podjetja si oproščen plačila DDV ja,!!Hvala. To je za fizične osebe.
Je kaj za podjetja?