Če sem prav razumel, po šihtu umiješ zobe in se oblečeš (pa scanje in sranje, ok). Kaj počneš na šihtu, snemaš reklame za fkk kampe?U jebemu, kakšni postopki. Jaz mam rahlo drugačnega. Tesla model Y long range. Najprej zjutraj ko vstanem grem scat, ponavad se tud userjem, pol si umijem zobe, se oblečem, pol se pa usedem v avto in se odpeljem. Ko prispem na lokacijo, kamor sem namenjen, najprej odprem vrata in izstopim vedno najprej z levo nogo, kateri urno sledi še desna. Ko sem izven vozila zaloputnem vrata in pri tem res močno pazim, da s prsti ne držim za rob vrat med tem ko jih zaloputnem. Po tem manevru se oddaljim od avta. Po koncu šihta ali česarkoli že, se vrnem do avta in ponovim postopek od zjutraj.
Upam, da sem s tem detajlnim opisom pomagal še komu.
Na šihtu se slinim nad pomanjkljivo oblečenimi mladenkami, tako da je ustna higiena nujna.Če sem prav razumel, po šihtu umiješ zobe in se oblečeš (pa scanje in sranje, ok). Kaj počneš na šihtu, snemaš reklame za fkk kampe?
a si tukaj predgretje vklopiš?Na šihtu se slinim nad pomanjkljivo oblečenimi mladenkami, tako da je ustna higiena nujna.
Za kupljene v Sloveniji trenutno še v nedogled.Koliko casa velja Premium povezljivost pri nakupu nove Tesle?
Prestavljati nogo na zavoro je napor, pa se W izgubljas.Ko je regeneracija premajhna, pač pritisnem zavoro.
Amoak vozis pa precej nevarno. Kar nepripetU jebemu, kakšni postopki. Jaz mam rahlo drugačnega. Tesla model Y long range. Najprej zjutraj ko vstanem grem scat, ponavad se tud userjem, pol si umijem zobe, se oblečem, pol se pa usedem v avto in se odpeljem. Ko prispem na lokacijo, kamor sem namenjen, najprej odprem vrata in izstopim vedno najprej z levo nogo, kateri urno sledi še desna. Ko sem izven vozila zaloputnem vrata in pri tem res močno pazim, da s prsti ne držim za rob vrat med tem ko jih zaloputnem. Po tem manevru se oddaljim od avta. Po koncu šihta ali česarkoli že, se vrnem do avta in ponovim postopek od zjutraj.
Upam, da sem s tem detajlnim opisom pomagal še komu.
Malo telovadbe ne škodi, več W pa izgubljaš s segrevanjem baterije...Prestavljati nogo na zavoro je napor, pa se W izgubljas.
Za kupljene v Sloveniji trenutno še v nedogled.
Tole tudi jaz uporabljam... zjutraj, pred službo..Pri parkiranem avtu pa moraš nastaviti, kdaj boš šel (pri meni recimo 7:15) in se avto nekaj prej "zbudi" ter nastavi kabino na željeno temperaturo in pripravi baterijo na vožnjo. To možnost sedaj izkoriščam vsak dan in je zakon, lepo pogret avto in nizka poraba, ker naredi pripravo že doma.
To pa lahko, ampak to je ze napor. Tako kot prestavitev noge z gasa na.zavoro.Aha, razumem.
A pa ta urnik ne moreš, ko prideš v službo nastavit na popoldan?