Sicer sem porabljal zastonj kilometre SCja, ki sem jih dobil ob prevzemu, tako da plačljive seje še nisem imel, ampak če se prav spomnim je 0,35€ na kwh nazadnje pisalo.Ej Teslaši, kolika je danes kaj cena polnjenja v Sloveniji??
SC mislim
Sicer sem porabljal zastonj kilometre SCja, ki sem jih dobil ob prevzemu, tako da plačljive seje še nisem imel, ampak če se prav spomnim je 0,35€ na kwh nazadnje pisalo.Ej Teslaši, kolika je danes kaj cena polnjenja v Sloveniji??
SC mislim
Ma ne, je kar zanimivo veš. Jaz si najdem kakšen kamion ki ima ful teksta na zadnji strani, pa preberem vse kar ima napisano, ko vozim za njim, potem se grem pa igro koliko samoglasnikov in soglasnikov je v napisanem, potem se poskusim na pamet naučiti celoten tekst, če je pa v tujem jeziku ga še prevedem in se tako naučim hitreje in bolje kot z dualingo!Od hitrosti ze ne, verjetno folk v EV zaspi od dolgocasne voznje.
Še tegale preberi potem.... Žal nimam boljše slike...Ma ne, je kar zanimivo veš. Jaz si najdem kakšen kamion ki ima ful teksta na zadnji strani, pa preberem vse kar ima napisano, ko vozim za njim, potem se grem pa igro koliko samoglasnikov in soglasnikov je v napisanem, potem se poskusim na pamet naučiti celoten tekst, če je pa v tujem jeziku ga še prevedem in se tako naučim hitreje in bolje kot z dualingo!
Pa slikce od Wellcum na tovornjakihMa ne, je kar zanimivo veš. Jaz si najdem kakšen kamion ki ima ful teksta na zadnji strani, pa preberem vse kar ima napisano, ko vozim za njim, potem se grem pa igro koliko samoglasnikov in soglasnikov je v napisanem, potem se poskusim na pamet naučiti celoten tekst, če je pa v tujem jeziku ga še prevedem in se tako naučim hitreje in bolje kot z dualingo!
Še nisem bil, mam pa “kolega” k gre dostkratA mislis da cifro ve na pamet
Teh konjev itak imas za 15 sekund, pa se to če je baterija nad 80% napolnjena in segreta. Naj me Teslaš popravi, če to ni res.To se zgodi, ko se mnozicno kupujejo avti s 400+ konji. To ni za vse.
Veš pri volkswagenu lahko imaš ACC do 210 kmh in tudi dela tempomat do 210 kmh.Najbez jih je res vecina zaradi AP. Sem stejem tudi morebitna neupravičena zaviranja ki lahko povzrocijo nalete od zadaj.
Ker AP je daleč od tistega kar so si laiki ustvarili na osnovi yt posnetkov iz USA.
Ram insjo ocitbo drugacne ceste ( predvsem sirse) in bolje urejeno prometno signalizacijo.
Ni mi pa jasno zakaj na AC ne upošteva omejitev (znižanja) hitristi. Na ostalih cestah uposteva, na AC pa on pelje kolikor ima nastavljeno (najvec 140)