Teslo v Tesli Y

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Pa saj ko črto potegneš po netu ima s Teslami največ težav folk, ki Tesle nima.
Morda res.
Ravno tako pa tudi drži, da marsikateri lastnik Tesle ne prizna težav in enostavno ne zmore pogledati objektivno na zadeve. Recimo hvaljenje joke-a, razlaganje kako so kamere top shit nadomestile parkirne senzorje, itd.
PS: Če bi sedaj kupoval EVja, bi kljub temu vzel 3-ko. Price/performance je pač daleč najboljši, ravno tako tudi pogonski in baterijski sklop. Ostalo bi pač ''požrl''. Definitivno pa to ne bi bil moj edini avto. Ker da sem ob manjšem karambolu za več tednov/mesecev brez avta je žal no go zame.

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
390
178
43
ej, eno vprašanje za vse Tesle v Tesli... (od jutri tudi jaz)
kakšen app imate glede točilnih lokacij (ne samo teslini superchargerji, ampak vse kar lahko prav pride) ?

Ali je to mogoče:

PlugShare - EV & Tesla Map​

ali je ta večinoma USA pa W-EU, za SLo pa ni uporaben ? Kaj drugega?

• Všeč mi je
Reactions: LarryClay

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Morda res.
Ravno tako pa tudi drži, da marsikateri lastnik Tesle ne prizna težav in enostavno ne zmore pogledati objektivno na zadeve. Recimo hvaljenje joke-a, razlaganje kako so kamere top shit nadomestile parkirne senzorje, itd.
PS: Če bi sedaj kupoval EVja, bi kljub temu vzel 3-ko. Price/performance je pač daleč najboljši, ravno tako tudi pogonski in baterijski sklop. Ostalo bi pač ''požrl''. Definitivno pa to ne bi bil moj edini avto. Ker da sem ob manjšem karambolu za več tednov/mesecev brez avta je žal no go zame.
Kot sem ze veckrat omenil, umik park senzorjev je bedarija, zadaj kamera super pokrije odsotnost le teg, spreda sem pa ze ene dvakrat sel ven pogledat koliko grem lahko se naprej. yoke je itak joke in nimam tezav da to povem.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
:cheer: :nazdravje: ej, eno vprašanje za vse Tesle v Tesli... (od jutri tudi jaz)
kakšen app imate glede točilnih lokacij (ne samo teslini superchargerji, ampak vse kar lahko prav pride) ?

Ali je to mogoče:

PlugShare - EV & Tesla Map​

ali je ta večinoma USA pa W-EU, za SLo pa ni uporaben ? Kaj drugega?
Jaz mam plugshare, petrol, pa gremo na elektriko, zaenkrat mi ni še nič manjkalo. Dobrodošlo, novo teslo

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: LarryClay in Hanzi

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.124
113

Dobiš zastonj fizično kartico,

Pa Ionity je poceni, če rabiš za kak trip po Evropi.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Kot sem ze veckrat omenil, umik park senzorjev je bedarija, zadaj kamera super pokrije odsotnost le teg, spreda sem pa ze ene dvakrat sel ven pogledat koliko grem lahko se naprej. yoke je itak joke in nimam tezav da to povem.
Se priporočam za izkušnje pozimi, ko so kamere vse umazane.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Se priporočam za izkušnje pozimi, ko so kamere vse umazane.
Ja, ja, pa sej sem rekel, da je umik USS bedarija. Saj sem že napisal, da je Elon to zdaj super softversko rešil, omogočil je, da s pritiskom na en sam
gumb, odprem vrata, stopim okol avta in pogledam koliko naprej/nazaj lahko še zapeljem in ta manever, mi je Elon omogočil, da ga lahko ponovim kolikokrat mi je volja.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
To ni bilo zabijanje, me resno zanima, kako se bo obneslo in če bo do takrat že kakšna sw posodobitev sprednji del bolj pokrila ;).

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Pomoje ne more, mislim lahko programsko pomoje resijo, da bo kamera bolj natancno racunala razdaljo, ampak dokler ne bo kamere ki bi pokrivala tudi kar je direktno pred in pod odbijacem, ne bo slo, tako da ce ti macek ali bognedaj otrok se priplazi pred odbijac… squish

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.179
1.187
113
Pozimi je veselo predvsem z zadnjo kamero.
Jaz imam šprico za pucanje v gepeku. Druge čudežno niso problematične.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Tesla žal nima pokrite kamere, tako da ta tvoja informacija nima ravno neke vrednosti.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Na bavarcu tud ni bila pokrita, pa ni bilo velikokrat potrebe po pucanju, verjamem pa da je od avta do avta drugače, kako se vrtinči svinjarija zadaj in paca kamero.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.466