Se preveč poraba poveča, če knjige v avtu voziš.Bere nobeden več ne?
Se preveč poraba poveča, če knjige v avtu voziš.Bere nobeden več ne?
Alter vsiBere nobeden več ne?
Imas ze nalozenega.Boljš da naložiš tehnični priročnik za Tesle in ga študiraš v tem času
Berem veliko in to ravno na kobotu, je pa res, da v času lastništva moje tesle, še nikoli nisem prišel do trenutka, ko bi med polnjenjem pomislil na branje knjige. Še netflix sem samo 2x zalaufal, 1x res na superchargerju v Kozini, 1x pa za test. Sem pa med polnjenjem, v 5 mesecih spil verjetno 3-4 kave.
Kobo Libra 2 -
Packed with features and personality, the Kobo Libra 2 eReader lets you enjoy ebooks and audiobooks in one reading device. Check out Kobo eReaders today.gl.kobobooks.com
Tehta manj kot un kava v zelodcu. Z Ano Karenino naloženo...
Alteraši ne rabijo priročnikov, ker vse vedo.Boljš da naložiš tehnični priročnik za Tesle in ga študiraš v tem času
Te pa je bolje, da greš v kafič na kavico, tak da če se že pokadi iz avta, vsaj tebe ni noter.Tudi lahko... Važno, da se ne umrje
Evo, sem napisal zgoraj.Sem se pa pred vsakim nakupom zelo pozanimal o vsakem avtu in sem npr. pri Tesli pomojem več vedel o avtu kot prodajalec.
Za to je Alter...Alter vsi
Vidiš, jaz raje prednje steklo očistim ali pa pogledam malo naokoli. Ampak vsakemu svoje.Za to je Alter...
Ampak tole jaz precitam in odgovorim med tankanjem ICE, za EV, kot razumem bo treba se kaj
To je podobno kot v Ikei, da kot član dobiš gratis kavo, samo tukaj pa med polnjenjem.
Pravi Alteraš ne bere navodil.Še za noben avto nisem priročnika bral, sej nisem baba!