Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Seveda subvencijo ( ki gre iz žepov vseh nas ) vedno upoštevaš pri izračunih za Ampero...
Pristranskost ti ni tuja, vidim...
Ne piši bedarij prosim,ker očitno nimaš razčiščenih pojmov o teh subvencijah....
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Seveda subvencijo ( ki gre iz žepov vseh nas ) vedno upoštevaš pri izračunih za Ampero...
Pristranskost ti ni tuja, vidim...
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Motis se. Povprecje je se vedno nizje.
Je pa visje od ostalih elektricnih vozil.
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ja tale "Praktično nikoli" od SJTV1 je res bosa.
V parih sekundah sem našel tole:
Approximately one in seven fires responded to by fire departments across the nation is a highway vehicle fire.
From 2008 to 2010, an estimated 194,000 highway vehicle fires occurred in the United States each year resulting in an annual average of approximately 300 deaths, 1,250 injuries and $1.1 billion in property loss.1
http://www.usfa.fema.gov/downloads/pdf/statistics/v13i11.pdf
Torej avtomobili, ki zagorijo predstavljajo 14% vseh požarov v ZDA ozr cca 100.000 na leto. Toliko o temu "Pratično nikoli"...
Edit:
Leta 2012 je število avto-požarov v ZDA naraslo že na 172.500, to je v povprečju požar na vsake 3 minute.
http://www.nfpa.org/~/media/Files/Research/Fact%20sheets/FireLossFacts.pdf
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pri Teslah je ta cifra koliko, 20%?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pri Teslah je ta cifra koliko, 20%?
20%? Pa menda ni bil do sedaj zaletenih samo 20 Modelov S
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Danes sem videl tole čudo v živo. KR tablice, parkiran pred rastlinjakom v volčjem potoku. Avto zgleda res impresivno, sploh znotraj s tistim megalomanskim displejem.
Sem pa resnično razočaran nad detajli zunaj. Une kromirane letvice so štrijo stran kot pri kakšni stari stoenki. Tudi zadaj pri prtljažniku so razmiki med paneli ogromni, bistveno večji kot pri kakem novem golfu. Najprej mi je prišla namisel tista scena iz Top Geara, ko sta se začela ob pogledu na novega Viperja, Clarkson in May režat: "Panel gaps, Panel gaps." Panel gaps indeed!!!.
Gre za avto ki stane 100 jurjev, za božjo voljo, a res ne gre tega malo bolje nardit.
Prilagam nekaj fotk