Glede na to, da je ze nova Tesla bolj tako tako narejena, bi kr verjel, da je po 260k km kot nova.
ej kavč mosjter
koliko slabo narjenih tesl pa si ti že videl v živo ...
verjetno glih tolk kot poznaš korona obolelih osebno...
Glede na to, da je ze nova Tesla bolj tako tako narejena, bi kr verjel, da je po 260k km kot nova.
Brez zamere, ampak tvoji avti tudi niso v rangu 80 jurjev, tako da se ti napenjaš, ne pa jaz. Žena pa nima avta, ker ga ne rabi. Tako da smo kar berači za Alter standarde.ej prjatu ... čudn si ti...
avto je res lepo ohranjen.. pridi pogledat... tip od katerega sem ga kupil je bil žgolja od 75 kg... v obleki nonstop... voznikov sedež lepši kot pr volvotu ker jas hodim okol v jeansu...
podvozje je v dobrem stanju ni nič menjano in tud ni obrabljeno...
Se pa vidi da si kavč mojster...
mi lahk poveš kje se najdejo pri električnem avtu hladilne cevi iz gume...
ej res me zanima kaj voziš ti in kaj si privoščil svoji boljši polovici... da si lahk tako poln sam sebe...
Morda se motim in so tvoji avti vsi novi in v rangu 80 tisoč plus... oba tvoj tolk in ženin tolk.. ali celo več... potem imaš razlog da se napenjaš... in potem se napenjaš tud upravičeno...
Mi lahko poves kje se jas napenjam ... vkljucil sem se v debato ker lahko o avtu iz prve roke kaj povem pa ceprav je star... sem kje napisal da so moji avti 80 k ... nisem ... tud volvo je bil kuplje pol leta star ... ti pa govoris o stvareh o katerih nimas pojma ... vljudno vabljen da si pogledas kot novo kripo ... in se tud peljes z njo ... bos zelo presenecen ... avto so na tesla srecanju pregledali gospodje iz DEMS in bili ZELO preseneceni ...Brez zamere, ampak tvoji avti tudi niso v rangu 80 jurjev, tako da se ti napenjaš, ne pa jaz. Žena pa nima avta, ker ga ne rabi. Tako da smo kar berači za Alter standarde.
Pa samo tole: pojdi zapeljat Teslo S z 0km in mi potem povej še enkrat, da podvozje ni obrabljeno. Loool.
Prav imas ... škoda je casa za ljudi kot si ti ... ne rabis mi nic zelet , ker sploh ni nuja karkoli prodat ...Imaš prav, tvoj avto je top, boljši kot nov.
Ne rabim ga gledat, ker nisem potencialen kupec in je škoda časa od obeh.
Ti pa želim, da ga čimprej prodaš.
Ah ja, ta je ze men o RAV-u pametoval, ves pameten. Ko sm ga na voznjo povabu se pa usral. Ni jajck / premajhna.
.
.
.
.
.
.
Ampak Taycan ... ta je pa res super
Pr meni je tako da ce jas neham delat tud ljudje v proizvodnji nebodo meli kaj za delat posledicno... ce pa oni nehajo delat pa morem jas za 80% zmanjsat svoje aktivnosti in nardit stvari sam ... Pa bom se vedno zivel in to ne slabo... so bli casi ko sva z zeno poleg redne slizbe sama delala za stroji...ni povsod res da proizvodnja futra lastnika ... hvala bogu da me ... saj so bli casi ko sem zastavil svojo posteljo da smo lahk stroje kupli in zaceli ... to obicajno noben ne vidi kasneje vec ... kakorkoli ... to je debata za drugam ...No nehi že s temi lačnimi usti. Marsikdo jih futra ampak v bistvu tudi oni tebe/nas.
S stanjem ekonomije, ki se nam obeta in ceno nafte, EVjem slabo kaže.Elektro avti pač niso za šparanje.
Vem, manj kot, da nakopljejo v Afriki potreben material za izdelavo baterije, ter nato ta material trsnsportirajo z pomočjo umazane nafte na drug kontinent kjer začno z izdelavo baterij, ki pa tudi ni ravno ekološka, saj nisi misli, da baterije rastejo na drevesuMajstr, pa ti veš koliko umazanije in energije že zdaj gre, da spraviš umazano nafto globoko iz tal na bencinsko?
Tako kot je napisal shift, enkrat v bodočnosti pride točka preloma, ko bo električni avto preprosto cenejši glede na performance.
Oz to je že sedaj, če se odšteje baterijo.
Baterije se pa razvijajo naprej in vsake 3 leta se že sedaj cena kWh razpolovi.
Tisto kar zna narediti raztur, je pa sprememba logike. Npr nove Tesle sploh več nimajo za povedanega rednega servisiranja za to da ti upoštevajo garancijo. Imajo le priporočila, pa še ta zapovedujejo ogromno manj servisiranj, v glavnem menjave filtrov za klimo, kontrolo zavor in podobno.
Pri električnem VW dvomim, da bomo kaj takega videli.
.