Tema o novih prometnih zakonih

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Bo šlo?
Bo, hvala za razlago
smile-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Bos ustavil vsakmu motorju ki je poleplen in ima neke oranzne lucke? Avtu tudi?

Sploh ne vem koga bi imenoval za odgovornega za vse te super zakone.

Bomo morali vozniki v odgovor na te nove bedarije odgovorit s enako drastičnimi metodami .

Pa naj se kak redarček dela pametnega, ko imaš takšno dodatno opremo na avtu
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Če bi pa se policist na kolesu tam ustavil za pol ure in napisal par poloznic bi kaj hitro rekli :"Glej ga inkasanta nima pametnejsega dela kot drkat folk v glavo".
V eni temi pisete o policijski drzavi, v drugi pa kako policist nic ne delajo. Ocitno pac rabite dezurnega krivca, policija je ta gresni kozel.

Če policist jebe na ravni pregledni cesti, sredi noči, ko pripelje en avto na pol ure, zaradi 1 km/h čez omejitev, je to jebanje.

Če policist uredi razmere na zabasanem krožišču (zabasan je, ker polovica voznikov ne vozi po predpisih), pa je nekaj drugega.

Razumljivo?

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
To je tvoje mnenje, tisti katerega bi ustavil bi spet imel svoje mnenje itd... Ce je pa polovica voznikov glupih in se neznajo razvrscat v kroziscu pa tud policist z kaznovanjem enega po enega tega problema ne bo resil. Sploh pa, krozisca imajo po 3,4,5,6 ali vec izvozov. Hmmmm... kam se postavit da bi krozisce lahko uredil?

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Nwm kdaj je ze koga ustavil za +1kmh. Ce pa ga ustavi sredi noci ob dveh zjutraj ima pa morda namen preveriti da ne gre za kaksno obliko kaznivega dejanja, kajti ne bos verjel, policija se ukvarja tudi s tem in ne samo z prometom.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.786
5.917
113
Enega iz mojega mesta so ustavili 1x ponoči okoli 1 ure v R meganu coupe, češ da šverca ilegalce
bonk.gif
.
Mislim da je sdaj vse jasno kdo koga jebe.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.657
113
pri taščici
Najbrz bodo sedaj poostrili nadzor tudi v samih krajih in v blizini sol. Nekoc so ze imeli v mojem kraju akcijo ko so proti jutru (2-5) postavili radar "pri soli". Res da so mogoce kaksnega padalca s 100 ujel, najvec pa so najbrz takih ujel ki so peljali 60.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.657
113
pri taščici
Drug teden grem opazovat tablo ki meri hitrost. Do sedaj se omejitve niti trole niso drzale. Bom videl kaj bo drug teden. Mogoce naredim foto dokaz. Po mojem mnenju je 30 omejitev na tisti ulici prestroga. Res da je vsakih 300? metrov prehod za pesce ampak zaradi tega ni treba dati omejitev 30. Cesta je sicer, ravna, siroka, plocnik po obeh straneh. Kak motorist ga nazuli tudi 150+, avti 100+ ponoci...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Drug teden grem opazovat tablo ki meri hitrost. Do sedaj se omejitve niti trole niso drzale. Bom videl kaj bo drug teden. Mogoce naredim foto dokaz. Po mojem mnenju je 30 omejitev na tisti ulici prestroga. Res da je vsakih 300? metrov prehod za pesce ampak zaradi tega ni treba dati omejitev 30. Cesta je sicer, ravna, siroka, plocnik po obeh straneh. Kak motorist ga nazuli tudi 150+, avti 100+ ponoci...
Le hitro jo pojdi gledat, ker jih bodo kmalu odstranili. Preveč škodijo proračunu.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ksz

mam bolj dolgo lajtungo, ampak koliko je omejitev v območju omejene hitrosti/umirjenega prometa, ki ga označuje modra pravokotna tabla z znakom hiške, avta in dveh huliganov ki se žogata? 30 ali 10 km/h??

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jebemu ta zakon je v *****. Prvo, ma prov Murphy, ko se mi odpre radio v bosancu, slišim nesreča na severni ali zahodni obvoznici, nastajajo zastoji in tudi oviran promet na štajerski AC zaradi nesreče. Proti domu itak srečam Fitipaldija z idelano linijo, da se mu gume preveč ne obrabijo. Kolono dela ena francozinja, ko za vsak drek zavira pri 50-60. Bog nedaj spustit naprej 15 avtomobilov.
aplauz.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Mislim, kam smo prišli? bolj papeški pa že ne moremo biti..ko pa una k..divja pa ac pa un nosati pedr, pa nikomu ništa...globe so si izmislil , idioti..sram me je, da taki imbecili vodijo državo, ki pašejo v moj letnik..razen Janfašit, ki je dost starej od mene, pa poriva tko mlado bejbo
evil.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Če bi pa se policist na kolesu tam ustavil za pol ure in napisal par poloznic bi kaj hitro rekli :"Glej ga inkasanta nima pametnejsega dela kot drkat folk v glavo".
V eni temi pisete o policijski drzavi, v drugi pa kako policist nic ne delajo. Ocitno pac rabite dezurnega krivca, policija je ta gresni kozel.

Če policist jebe na ravni pregledni cesti, sredi noči, ko pripelje en avto na pol ure, zaradi 1 km/h čez omejitev, je to jebanje.

Če policist uredi razmere na zabasanem krožišču (zabasan je, ker polovica voznikov ne vozi po predpisih), pa je nekaj drugega.

Razumljivo?

Ne pretiravaj. Sem že večkrat pripeljan na radar cca. 5-10 km/h prehitro pa še nisem imel zaradi tega nikoli proiblemov. Noč pa tukaj nima nobene veze. Ravno ponoči se ponavadi dogajajo najhujše nesreče.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Jebemu ta zakon je v *****. Prvo, ma prov Murphy, ko se mi odpre radio v bosancu, slišim nesreča na severni ali zahodni obvoznici, nastajajo zastoji in tudi oviran promet na štajerski AC zaradi nesreče. Proti domu itak srečam Fitipaldija z idelano linijo, da se mu gume preveč ne obrabijo. Kolono dela ena francozinja, ko za vsak drek zavira pri 50-60. Bog nedaj spustit naprej 15 avtomobilov.
aplauz.gif

Jaz se ti ze zdaj vnaprej opravicujem, ker preventivno vozim povsod vsaj 10kmh-20kmh manj.
cheer.gif
Upam, da nas bo cimvec, ker bi lahko naredili kaksen protest. Na dnevni relaciji sluzba-vrtec-dom izgubim sicer nekaj minut, povprecna poraba je padla za dober liter.

BugiMen

Pripravnik
14. apr 2011
70
2
8
Bi te rad videl z 20km/h manj pri omejitvi 30. Te tudi pešci prehitevajo?
priden.gif

Nazadnje urejeno:

BugiMen

Pripravnik
14. apr 2011
70
2
8
Nisem ne de.bil, niti ti nisem dolžen povedati koliko sem star in te nič ne briga, kaj ti ni jasno? Glede na tvoj "ker preventivno vozim povsod vsaj 10kmh-20kmh manj" si dobil ustrezen odgovor, de.bil? Tako da pazi kaj pišeš, da pol ne boš jokal kot tu.
Če te pa moti, da sem relativno frišno registriran, ti pa si neki zajebani 4 leta tu, pa imaš velik ego problem
stupid-1.gif

In ne nisem alter...