Ne nisem se nic pregovarjal. Vem pa da so oni mene klicali saj mi je potekla vezava. Klic je bil prav z Telemacha in ne od kakega posrednika.jozo a si se moral kaj pregovarjat za ta deal, ker kar poznam in kar berem tukaj, vsi dobijo popust samo za 6m
Sem na njihovi optikijozo - pa imas drugace moznost imeti tudi njihov prikljucek? al kako si uspel jih prestavit na telekom optiko?
Ce nimajo svojega, gredo na telekom optiko. Vse ostane enako, razen hitrost je slabsa in v primeru napak ti TM zacne resevati skoraj takoj, TK pa ima 3 dni casa, da se odzove in seveda siromak pades na konec vrste in si dejansko lahko cel teden brez. Po pogodbi.jozo - pa imas drugace moznost imeti tudi njihov prikljucek? al kako si uspel jih prestavit na telekom optiko?
Radio Erevan: Seveda, a ob takšni kombinaciji gre zraven še naročnina na EON light. Predlagam pa takoj preskok na EON Premium, da ne bo kasneje potrebno dodajati še ostale funkcije, ki bi jih želeli brezplačno.
Ne moreš dobiti EON Smart TV aplikacije.Vprašanje : Se na novo naročim na paket Še več in zraven dobim EON app. Do sem jasno.
Ali bi se dalo namesto mobilne EON app dobiti EON Smart tv app ?
T
ne,Vprašanje : Se na novo naročim na paket Še več in zraven dobim EON app. Do sem jasno.
Ali bi se dalo namesto mobilne EON app dobiti EON Smart tv app ?
T