Kul, hvala za odgovor! Jo bom odnesel tja!V poslovalnici ti jo zamenjajo.
MiBox?Zdravo,
ali mogoče kdo ve zakaj android TV app tako slaba slika EON aplikacije. Nič ni ostro slika ni ravno tekoča ne pomage če spremeniš kodiranje in tudi če nastaviš na max kakovost slike. Primer Netflix pa zelo lepa slika.
Hvala
Ne razumem app imam nameščen na TV-ju.MiBox?
Govora je o SONY TV model XH90Želel sem vprašat, če je govora o MiBoxu, ker AndroidTV naprav je en kup, ampak edino na MiBoxu sem do zdaj videl, da je bil slika res slaba. Si na nek način odgovoril, torej ni MiBox v igri, ampak nek (neznan) TV.
Na splošno je slika sicer slabša kot na kabelski (nekoliko nižji bitrate), vseeno pa ne bi smela bit neostra in se zatikat. Jaz teh problemov na drugih napravah nisem zasledil.
Pa je ta TV certificirana za EON app? Namreč na enem štiri leta starem LG TV je bila slika kriminalna in se je stalno zatikala. Potem smo nabavili Mibox in sedaj je b.p.Govora je o SONY TV model XH90
Kakšno hitrost imaš na Samsung televiziji? Na moji v dnevni spodaj, kupljena 2018, gre komaj do 50 Mbps, povezano s kablom. V dnevni zgoraj, 2020, imam povezano preko 5 GHz wifi, gre do 200 Mbps. Paket pa imam Eon premium.Meni na Samsungu dela EON app presenetljivo dobro. Če imaš možnost dat Wi-Fi na 5GHz, potem probaj s tem povezat. Meni dela super tako s kablom, kot s 5GHz wi-fi.
Žično ali brezžično okoli 90Mbps. Če imaš ti 50Mbps bi to moralo biti dovolj.Kakšno hitrost imaš na Samsung televiziji? Na moji v dnevni spodaj, kupljena 2018, gre komaj do 50 Mbps, povezano s kablom. V dnevni zgoraj, 2020, imam povezano preko 5 GHz wifi, gre do 200 Mbps. Paket pa imam Eon premium.