moj.telemach.siAha super. Kje si pa aktiviral?
moj.telemach.siAha super. Kje si pa aktiviral?
Ni blokirana tovornjak je parkiran na avtobusni pred krožiščem ker so vsa počivališča proti Avstriji polna ...Meni je internet že mrknu. Tudi prometna kamera v Medvodah ne dela več. Zadnja slika je kazala kot da je cesta na klancu blokirana.
Edit : 19:19 internet is back
Ni blokirana tovornjak je parkiran na avtobusni pred krožiščem ker so vsa počivališča proti Avstriji polna ...
Se posipam s pepelom
Ali mogoče ve kako se v promocijskem obdobju od 8.dec do 12.jan aktivira HBO paket ?
Hvala
Greš zavihek televizija in spodaj med dodatnimi paketi izbereš HBO in klikneš naroči. Cena je pa 0€.Ja ok preko portala samo kako pa ?
Sem rešil HVALA
Močno dvomim, da je zada klicni center za novačenje strank, prej kak zunanji delaer, ki je plačan za vsako pogodbo....Če bi več energije vlagali v produkte, kot pa v tel. center za novačenje strank, bi stranke same hodile k njim. Na srečo prihaja nov ponudnik, da bom lahko menjal kmalu. Upam, da niso enaki glede teženja.
Ta problem bo treba rešit.Kaj ni jasno Telemachu? Sem njihov naročnik z najvišjim paketom za tv in internet + fiksno telefonijo. Že veliko let, ker drugo ni možno (žal).
Kličejo me minimalno 1x mesečno, če se ne javim pa 1x na dan, ko zdolgočaseno sprašujejo zakaj nimam še mobilne telefonije. Ker imam zrihtano drugače, hvala adijo pa ne kličite me več prosim.
Seveda kličejo za isto stvar najkasneje čez en mesec.
Kateri kravati tam se zdi do dobra ideja in da enostavno ne odnehajo kljub prošnjam? Ne razumejo, da ne dvigneš, bodo klicarili vsak dan. Ne razumejo ko dvigneš in že 100tič rečeš, da ne rabiš in naj nehajo klicat.
Če bi več energije vlagali v produkte, kot pa v tel. center za novačenje strank, bi stranke same hodile k njim. Na srečo prihaja nov ponudnik, da bom lahko menjal kmalu. Upam, da niso enaki glede teženja.
Imaš prav. Klice ne opravlja njihov klicni center pač pa njihovi zastopniki ampak to ni opravičilo, saj kličejo v imenu Telemacha in ne v svojem imenu. Telemach, če bi imel interes oziroma smisel za komunikacijo z bodočimi strankami tega v nobenem primeru nebi smel dovoliti.Močno dvomim, da je zada klicni center za novačenje strank, prej kak zunanji delaer, ki je plačan za vsako pogodbo....