Citat:
Uporabnik kebab pravi:
So še komu naenkrat pričeli zaračunavati dodatno (tv) kartico 3 eur?
Ko sem jo dobil ca. 5-6 let nazaj, je bila tadruga kartica brezplačna, v to sem prepričan.
Zdaj pa trdijo, da to ni res, da nikoli bilo tako, da se motim, etc., v isti sapi pa, da je to bila njihova napaka in naj bom srečen, da ne želijo poračuna za nazaj.
Citat:
Uporabnik danilo pravi:
Smartwi uporabljam že cca 2 leti, deluje BP po celi hiši, obe nadstropji.
lp
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
V Mariboru je najmanj 10 let je tako kot sem napisal zgoraj, boljši paketi dve kartici ostali eno.
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
So še komu naenkrat pričeli zaračunavati dodatno (tv) kartico 3 eur?
Ko sem jo dobil ca. 5-6 let nazaj, je bila tadruga kartica brezplačna, v to sem prepričan.
Zdaj pa trdijo, da to ni res, da nikoli bilo tako, da se motim, etc., v isti sapi pa, da je to bila njihova napaka in naj bom srečen, da ne želijo poračuna za nazaj.
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Sicer kar draga zadeva ampak reši težavo zaračunavanja kartic.
http://smartwi.net/
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Sicer kar draga zadeva ampak reši težavo zaračunavanja kartic.
http://smartwi.net/
Imaš v SLO zastopnika in uradnega prodajalca, račun vse, kot mora biti. Imam ta sistem bolj v testne namene, samo ni ravno za nekoga, ki ni tehnični navdušenec in dobro podkovan, oziroma pogojno je, če so naprave tam na 5 m od centralne naprave, sicer so težave pa še problem je vsak mesec z nalaganjem nove kode na master ko se večinoma začne zapletati in moreš ponovno sinhronizirati zadeve. Je pa pri nas povsem enaka cena, kot zunaj ....
Citat:
Uporabnik Kolimero pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
V Mariboru je najmanj 10 let je tako kot sem napisal zgoraj, boljši paketi dve kartici ostali eno.
Pregledal sem vse pogodbe od 22.07.2009 pa do danes, oz do zadnje spremembe paketa 11.04.2016, V nobeni pogodbi nimam napisano, da se zaračunava dodatna kartica. Tudi v zadnji ne. Menim, da to neupravičeno zaračunavajo.Bom vprašal na ZPS.