Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Upam, da to kdo iz Telemacha bere (očitno ne odgovarjajo na e-pošto in tudi ne vračajo klica, kot to obljubi njihova avtomatska telefonska tajnica).
Sicer je tudi tale spisek delal en funkcionalno nepismen orangutan.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Mogoče komu pride prav, da ne bo izgubljal časa z njihovo totalno nepregledno stranjo: migracija na nove pakete z novimi cenami in hitrostmi po posameznih paketih.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Telekom vsaj nadgrajuje omrežje. . Kaj pa Telemach dela ? Hitrosti so iste, sam akcije nabijajo ven in preimenujejo pakete. To je delo njihovega marketinga ( no vsaj tukaj nekaj delajo). Pa zaposleni se ven mečejo z speedtesti. Že 3 lete čisto nič. Še docsis 3.0 ni na pol izkoriščen, ker že vsi ostali operaterji v tujini ponujajo hitrosti uploada do 50 Mbitov. Počakajte še do spomladi, ko bo skupina UPC uvedla docsis 3.1 pakete. Pa bodo imei pakete tudi po 100 Mbitov uploada, pr inas pa če bomo imeli srečo, da bomo prilezli do 10 Mbitov uploada.
piše v drobnem tisku, da lahko po 2.odst. 129.člena Zakona o elektronskih komunikacijah prekineš naročnino brez stroškov prekinitve in brez pogodbene kazni, če se s spremembami ne strinjaš.Citat:
Uporabnik imi pravi:
Sam imam trenutno paket Gold premium 100/6, pa so mi poslali obvestilo, da bo moj novi paket GOLD 20/2. Seveda tudi za večjo ceno. Pa razumi, kdor more...
Citat:
Uporabnik westnikky pravi:
Aha, ok hvala. Mi je samo malo cudno ker ostali sportni HD programi delajo, pa cudno da Eurosporta ne delata - ponavadi so sportni programi v svojem paketu. No vsaj do zdaj smo bili tako navajeni. Zgleda ma lastnik (imamo skupaj narocnino) nek drugacen paket. Hvala za odgovore!
Citat:
Uporabnik westnikky pravi:
Aha, ok hvala. Mi je samo malo cudno ker ostali sportni HD programi delajo, pa cudno da Eurosporta ne delata - ponavadi so sportni programi v svojem paketu. No vsaj do zdaj smo bili tako navajeni. Zgleda ma lastnik (imamo skupaj narocnino) nek drugacen paket. Hvala za odgovore!