Citat:
Uporabnik wabb pravi:
Enako obvestilo tudi pri nas. Trenutno Mix XL ET. Upam, da je tiskarska napaka
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Ja Unifon za IoS je že. Tudi jaz nisem vedel katera je primarna številka. Vbistvu sploh nisem vedel da obstajata primarnain sekundarna. Ko se prijavis na Unifon ti po defaultu določi primarno. Zakaj se ne moreš sam odločiti katero številko bos imel na Unifonu?Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Union za iOS je že?
Aja - kako pa veš katera je primarna številka?
Me očitno čaka enak problem.
Kaksni pocarji. To pa težko vidiš na kupu toliko nesposobnih ljudi.
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Predlagam vam, da ukinete GSM storitve oziroma podarite vse skupaj enemu normalnemu operaterju.
Odkar so prevzeli vse skupaj od Tuš-a mi na podjetju vsak mesec preveč zaračunajo mesečne storitve ( za prva dva računa sem dobil dobropis, za tretjega mi po treh tednih še niso odgovorili, četrtega pa ne mislim več plačat)
V ponedeljek sledi prijava na tržni inšpektorat, ker sumim da se to ne dogaja po pomoti.
ti povem, da se boš načakalCitat:
Uporabnik zakon pravi:
Že 1 teden čakam na odgovor preko elektronske pošte.
želim ti več sreče pri drugih operaterjih. recimo telekom je nazadnje podražil, brez da bi sploh ponudil kako novo ali večjo storitev. oni so zgolj napravili analizo cen in se odločili, da lahko za štos podražijo:Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Gre za prikrito podražitev storitev, sam bom verjetno menjal operaterja na več odjemnih mestih, ja oni zagovarjajo bo po novem večja brzina neta , pa kaj če nikakor ne rabim večje, to je tako, kot bi vam vsilili jahto namesto malega čolnčka za napihniti za domači bazen.
Citat:
Uporabnik bizkit pravi:
Se pravi, če imam paket Gold trojka Extra, se mi poviša samo naročnina, hitrost se ne spremeni?
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Citat:
Uporabnik bizkit pravi:
Se pravi, če imam paket Gold trojka Extra, se mi poviša samo naročnina, hitrost se ne spremeni?
Silver paket tudi. Preimenuje se v Silver 2 in podraži za 1€, hitrost pa ista. Bravo Telemach, to je darilo za zvestobo.