Kaj je že kdo opazil na Ciscotu v EPG programsko mesto 123 Comedy central, ko piše FOX namesto Comedy central?
Imajo to napako vsei Ciscoti ali samo ta tamali PDS2120?
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Na kateri frekvenci je BBC Earth HD
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kaj je že kdo opazil na Ciscotu v EPG programsko mesto 123 Comedy central, ko piše FOX namesto Comedy central?
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Na nobeni. Na D3GO ga je možno spremljati, brez podnapisov. Rečeno je bilo 6.1.2016 oz. po praznikih. Na mojem koledarju je že 10.01.2016. Mogoče ima Telemach svoj koledar
Citat:
Uporabnik tagelind pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Na nobeni. Na D3GO ga je možno spremljati, brez podnapisov. Rečeno je bilo 6.1.2016 oz. po praznikih. Na mojem koledarju je že 10.01.2016. Mogoče ima Telemach svoj koledar
Kdo pravi, da je že konec praznikov Srbi so zadaj...
In koliko stane storitev?Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Tam bi naj blo, pa ni, ker pravijo da stran še ni dokončana. Meni je celo en čas kazalo račun, polno ime, naslov in davčno številko nekoga drugega. Če jih prosiš, da ti račune pošljejo na mail pa traja en teden, vsaj pri meni je.
Citat:
Uporabnik yogy pravi:
Je že kaj govora o kakšnih novih internet paketih, predvsem glede ponudbe z višjim uploadom?
Mislim, da bi že bil čas, da končno ponudijo pakete, ki bi imeli višji upload, kaj pravite?
Račune pošljejo zastonj.Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
In koliko stane storitev?Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Tam bi naj blo, pa ni, ker pravijo da stran še ni dokončana. Meni je celo en čas kazalo račun, polno ime, naslov in davčno številko nekoga drugega. Če jih prosiš, da ti račune pošljejo na mail pa traja en teden, vsaj pri meni je.