Popolnoma brez dodatnih škatel (torej direktno na televizorju), kot pravi sass, še vedno relativno težko.
Načeloma rabiš njihov STB. Šlo bi, če ima kateri TV klasičen Android, da lahko direktno namestiš njihovo mobilno aplikacijo. Večina smart televizorjev uporablja Android TV, ki je prilagojen za TV, ali pa kak svoj OS ala Tizen OS pri Samsungu.
Pri fotru sem sicer uspel namestit D3GO direktno iz apkja na Sony televizor z Android TV in aplikacijo tudi pognat, nisem pa uspel naprej testirat, ker imam na d3go računu dodano že max število naprav. Zadeva seveda ni uradno podprta, ker bi morala biti aplikacija posebaj prilagojena za Android TV, se niti ne pokaže v home meniju, jo pa lahko zaženem recimo iz ES File Explorerja. Vprašanje sicer, koliko je sploh praktično uporabljat to, ker vmesnik ni prilagojen za TV.
Ostane ti še stremanje preko chromecasta ali AirPlaya. Najmanj kar rabiš poleg TVja je še telefon/tablica, če ti TV že podpira chromecast, sicer pa še ustrezen dongle oziroma AppleTV za AirPlay. Z chromecastom nimam izkušenj, dela pa preko AirPlaya po mojim izkušnjah super. Na iPhoneu dam samo predvajat v D3GO aplikaciji in se AppleTV sam zbudi, preko HDMI-CEC prižge receiver, TV, prestavi na prave inpute in zadeva špila. Tudi slika je presentljivo dobra. HD kanali niso bistveno ali pa sploh opazno slabši kot tist na kabelski, seveda če je dovolj bandhwidtha (škoda edino, ker so za nazaj samo SD, ampak to je na PCju isto).
Ne gledam veliko TVja, če že kaj pogledam, večinoma kar preko D3GO in mi je ta kombinacija D3GO na telefonu in AppleTVja še najbolj praktična. Foter pa ima za ta namen zaenkrat tako Conax modul in STB, če hoče gledat kaj za nazaj.
Idealno bi bilo seveda, če bi izadli kar app za Android TV, Tizen OS pa mogoče še TvOS
NetTV Plus , ki je tudi del UnitedGroupe, recimo dela na Samsung TVjih direktno, pa tudi mobilni App je za moje pojme boljši kot D3GO. Je pa to druga storitev in rabiš ločeno naročnino za vsako napravo.